Брой 15 (525), 22-01-2014
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство от EEN


ENTERPRISE EUROPE NETWORK
e-mail: een@bcci.bg
тел.: (02) 981 10 99, 980 21 89
 

22.14.01 ИСПАНИЯ
Компания от Каталуния (испанска) с повече от 25 години опит във фуражната индустрия, е специализирана в производството и търговията с хранителни продукти за животни и по-специално фирмата специализира в промишленото хранене на преживни животни и свине, с водещи продукти за най-бързо отбиване и отглеждане, премикс. Компанията търси фирма, която желае да й бъде партньор и да дистрибутира продуктите й и / или да започне реципрочно производство в Италия, Обединеното кралство, България, Румъния, Турция, Чили или Китай.
Валидна до: 23/01/2015

22.01.14.02 ИСПАНИЯ
Испанска компания, работеща в областта на изолацията във военното и гражданското строителство, предлага различни възможности за сътрудничество. От откриването си през 1998 година,  компанията се разрасна с много бързи темпове през последните години и вече е доставчик на най-престижните компании и най-важните корабостроителници в света, Фирмата предлага търговски посреднически услуги, дистрибутирайки продукти на други фирми. Компанията може да се кооперира с други фирми от същия сектор под формата на джойнт венчъри и / или на реципрочно производство. Целта е да се осъществи технологично сътрудничество за разработване на нови процеси и / или  полезни продукти за двамата партньори.
Валидна до: 22/01/2015

22.01.14.03 ИТАЛИЯ
Италианско МСП с 40-годишен опит, производител на 100% произведено в Италия качествено спално бельо, търси нови чуждестранни търговски партньори – дистрибутори, търговци на едро и вериги за търговия а дребно, за сключване на договори за търговско посредничество, договори за дистрибуция и договори за производство или реципрочно производство.
Валидна до: 22/01/2015

22.01.14.04 ГЕРМАНИЯ
Немски търговски агент е специализиран в търговското представителство на прецизни части и приложения, направени от различни основни материали например заварени тежки компоненти, отливки, възли от щамповани компоненти, стомана и бобини. коване части възли, стомана и рулони. Агентът търси сходни продукти, за да увеличи и допълни портфолиото си.
Валидна до: 22/01/2015

22.01.14.05 ТУРЦИЯ
Турски производител на тъкан текстил търси технология, която да му помогне да намали консумацията на вода и електроенергия. Компанията желае да реорганизира производствения си процес с нова технология за по-устойчиво производство. Производителят на текстил / облекла търси техническо коопериране и търговско споразумение с техническа помощ/ Компанията се интересува и от сключване на договори за производство.
Валидна до: 22/01/2015

22.01.14.06 РУСИЯ
Руска компания, специализирана в производството и дистрибуцията на хранителни продукти, търси чуждестранен партньор за разработване и производство на модерни биологично активни добавки (BADs), биофармацевтични препарати в Русия.  Фирмата се интересува от сътрудничество с партньор, който е съгласен да предостави технологията си за създаване на джойнт венчър.

Компанията предлага услугите си като изключителен търговски представител.
Валидна до: 22/01/2015

22.01.14.07 ГЪРЦИЯ
Водеща гръцка компания с 40-годишно присъствие на пазара за морски храни, търси надеждни доставчици на висококачествени и конкурентноспособни морски храни от рода на октоподи, омари, миди, сепия (изцяло  почистени или  цели), калмари (цели или изцяло почистени), синя акула, риба меч и сьомга.
Валидна до: 22/01/2015

22.01.14.08 ИТАЛИЯ
Италиански агент търси производители от ЕС на предназначени за консумация сирищни казеини, които са основна съставка в производството на прясно сирене,  както и за производство на сирене по принцип. Компанията предлага на потенциалните партньори / производители да осигуряват  търговски посреднически услуги (дистрибуция). Фирмата се интересува и от джойнт венчъри.
Компанията работи от 2000 г. на италианския пазар като бизнес агент за храни и напитки. Тя е специализирана в млекопреработвателната промишленост и има широка мрежа от клиенти. Фирмата е в контакт с най-големите производители на най-известните италиански сирена в света (например “Parmigiano Reggiano”, “Grana Padano”, “Mozzarella” и др.).
Валидна до: 22/01/2015

22.01.14.09 ЛАТВИЯ
Латвийска компания, предлагаща различни видове домашен текстил – покривки за маса, салфетки, калъфки за възглавници и други стоки за домашен интериор, търси нови партньори за дистрибуция и подизпълнение. Фирмата е основана през 2012 година, но служителите й имат над 10-годишен опит в производството на домашен текстил.
Фирмата работи и като работилница за различни занаятчийски техники (бродерия, плетене, тъкане, техника „crazy wool” и др.).
Фирмата работи с висококачествени материали като вълна, лен, памук, кашмир, коприна и др. Фирмата предлага продукти по свой собствен дизайн, както и по дизайн на клиента.
Компанията би желала да действа като подизпълнител на други текстилни фирми, произвеждащи домашен текстил и по-специално покривки за маса, салфетки и калъфки за възглавници.
Валидна до: 22/01/2015

22.01.14.10 ПОЛША
Полска компания с високо ниво на компетентност и опит в проектирането и масовото производство на специализирани LED (светодиодни) модули за осветителни приложения, би желала да установи сътрудничество с производител на LED като неин поддоставчик.
Валидна до: 22/01/2015

НОВИНИ ОТ БТПП
Зам.-председателят на БТПП участва в пленарна сесия на ЕИСК
Прието е становище относно пазарни инструменти за насърчаване на прехода към нисковъглeродна европейска икономика Още
Новоназначеният посланик на Нигерия посети БТПП
Нигерийската агенция за инвестиции ще представи възможностите за бизнес в западноафриканската страна Още
Програмата за обучение на управители и мениджъри – запознаване с японската индустрия
12 май – 6 юни 2014 г., Токио, Япония Още
НОВИНИ ОТ ЧЛЕНОВЕТЕ НА БТПП
Българската асоциация за управление на хора връчи Годишните си награди
Наградите са за най-успешните HR професионалисти и екипи Още
СТРАТЕГИЧЕСКИ ДОКУМЕНТИ
Национална стратегия за насърчаване на малките и средните предприятия за периода до 2020 г.
Високотехнологичните промишлени сектори са приоритет в стратегията Още
ЗА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ
Tрети пакет от мерки за намаляване на регулаторната тежест
Основната част от мерките е насочена към подобряване на инвестиционния и строителен процес Още
СТАНДАРТИЗАЦИЯ, СЕРТИФИКАЦИЯ
Официално издание на български език на международния стандарт ISO/IEC 27000:2012
Той се отнася за системи за управление на сигурността на информацията Още
БЪЛГАРИЯ И ЕС
Комисията оповести доклада относно напредъка на България по механизма за сътрудничество и проверка
Докладът представя анализ на предприетите от България стъпки през изминалите осемнадесет месеца Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство от EEN