Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП

тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mailirelations@bcci.bg

27.09.21.01 BC РУМЪНИЯ
Румънска компания търси контакти с български производители. Фирмата се интересува от закупуване на алуминиеви системи за парапети и аксесоари за стъклени балюстради, балкони и тераси. Компанията се стреми да разширява своите контакти и търси партньорство с фабрики, които произвеждат този вид профили. Има е-mail.

 

27.09.21.02 BC РУСИЯ
Руска компания, търговец на керамични плочки, търси български доставчици.
Компанията е основана през 1990 г. продава продукти в Русия. Централният офис на компанията е в Краснодар. Фирмата търсим партньори от България – производители и износители на керамични и порцеланови плочки. Има е-mail.

 

27.09.21.03 BC СЛОВЕНИЯ
Словенска компания за рециклиране на отпадъци търси контакти с български фирми от бранша. Компанията е с дългогодишен опит в проектирането, производството и монтажа на устройства за обезпрашаване и екстракция (добиване, извличане) в различни области (химикали, дърво, минерали, метали, преработка на отпадъци и други). Фирмата разработва екологични устройства за сепариране на различни материали. Търси контакти с български компании като центрове за рециклиране, сметища с шредери (за автомобили за скрап и бяла техника) и други. Има приложен каталог на компанията. Има е-mail, URL.

 

27.09.21.04 BC ИТАЛИЯ
Компания от Италия, работеща основно в секторите внос – износ на широк асортимент от стоки, разширява своите потенциални контакти. Фирмата търси надеждни доставчици от България. Основните стоки с които търгува са: битова електроника, електрически домакински уреди, компютърни аксесоари, домакински аксесоари и обзавеждане, аксесоари за почистване и баня, подаръчни и декоративни изделия, домашен текстил, облекло, обувки, канцеларски материали, играчки, градински мебели и инструменти, артикули за къмпинг, коледни украси, спортни артикули, аксесоари за автомобили, грижи за домашни любимци и други. Сред клиентите на фирмата са някои от най-големите италиански вериги супермаркети и хипермаркети, както и специализирани магазини за търговия на дребно. Компанията желае да осъществи контакти с български фирми, които да станат нейни доставчици. Има приложено портфолио на компанията и фирмен каталог. Има е-mail.

 

27.09.21.05 BC ИСПАНИЯ
Фирма от Испания търси български дистрибутор. Фирмата е производител на козметика за лице и коса. Търси български дистрибутори на козметика за разпространяване на продуктите.
За контакт:
г-жа Ракел Фернандес
Тел.:  0034 643 78 70 87
Е-mail: beller@bellerlaboratories.com

-------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след   заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен   документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК
                           За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg