Брой 2 (1761), 03-01-2019
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ

Оферти за бизнес партньорство от Enterprise Europe Network


Това е бюлетин на Европейската мрежа в подкрепа на бизнеса Enterprise Europe Network за търсене на партньори за търговско и производствено коопериране и технологичен трансфер. В бюлетина са преведени кратки резюмета на запитванията. За да получите достъп до пълния текст на офертите или да заявите интерес, моля, въведете номера на обявата и използвайте опцията Request more information под всяка от обявите на адрес:

http://een-bcci.com/nameri-partnior/dostup-do-vsichki-oferti/

При затруднения, пишете ни на e-mail: een@bcci.bg или позвънете на тел. 02/ 8117 505, 515, 525

 

 

ШВЕЦИЯ (при интерес към тази оферта, свържете се с нас на имейл: een@bcci.bg)
SW20181227
Шведски дизайнер търси производители на калъфки за възглавници (вкл. отпечатване и шиене).Тъкани: не избелени текстилни тъкани. Размери: 60x80 cм и 70x70 cм. Количество: 120 бр. 60х80 см и 80 бр. 70х70см.
Всички продукти трябва да са с  високо качество в тяхната цялост. Те трябва да бъдат етикетирани от производителя със сертификати на производителя и всички материали в продукта трябва да бъдат произведени с поне oeko-tex 100 или GOTS, както и CSR. Производителят трябва да посочи с кои сертификати е сертифициран, да маркира продуктите. Калъфките за възглавници трябва да имат етикети на, които да бъде изписана информация за съвети за пране и етикети за сертифициране. Логото на клиента трябва да бъде доставено от на файл до производителя и произведено в текстови етикети от  производителя. Моделите също трябва да бъдат доставени от клиента на производителя като j-peg файлове.
Калъфките за възглавници трябва да бъдат изработени от лен или полилен. Калъфките за възглавници трябва да са с най-малко 40% лен или повече (за предпочитане 100% лен) и останалата част да бъде от памук. Методът на отпечатване трябва да бъде пигментен цифров печат.
Конците трябва да бъдат висококачествени и  памучни. Шевовете трябва да са трайни. Ципът трябва да бъде изработен от метал и без никаква пластмаса.

 

ГЕРМАНИЯ (при интерес към тази оферта, свържете се с нас на имейл: een@bcci.bg)
GR281118001
Световноизвестна компания със седалище в Германия търси производител на текстил и облекло от Източна Европа. Компанията желае да предостави функционални дрехи и работно облекло на своя инженерен екип. Исканите продукти са: функционални дрехи, работно облекло, обувки, колани и др. Партньорската фирма е свободна да намери трети партньор, който може да достави обувки, колани, кожени изделия, в случай че компанията няма собствено производство.

 

ДАНИЯ
DK21111801 (при интерес към тази оферта, свържете се с нас на имейл: een@bcci.bg)
Датска фирма търси производител, който извършва лазерно рязане на плексиглас и след това използва полиращи машини върху крайния продукт: машини за рязане и обработка на метал или диаманти за акрил (плексигласът е вид акрил - обикновено фирмите, които имат машини за рязане имат и полиращи такива). Полиращите машини правят ръбовете на изрязаните продукти гладки и по-кръгли. Продуктът, който датската фирма иска да бъде изработен е масичка за смяна на пелени на бебе, така че ръбовете не могат да бъдат остри.

 

ДАНИЯ
DK21111802 (при интерес към тази оферта, свържете се с нас на имейл: een@bcci.bg)
Датска фирма, производител на дървени къщи за птици и хранилки, търси европейски партньор, на който да възложи част от производството. Продуктът трябва да бъде ръчно изработен, като началното количество ще е 50 броя. Дървесината може да бъде бор, дъб или ясен. В идеалния случай дървесината може да бъде остатъчен продукт (дървесина от производството на по-големи продукти), но това също не е задължително изискване. Дърводелецът трябва нарязва дървото и да сглобява къщите. Датската фирма ще извършва обработката на повърхността. За да получите чертежи и специфики, моля свържете се с нас на имейл: een@bcci.bg

 

ЕСТОНИЯ
BOЕS201814122018 (при интерес към тази оферта, свържете се с нас на имейл: een@bcci.bg)
Естонска фирма, която произвежда компостируеми полиетиленови продукти търси дистрибутори в България. Фирмата произвежда продукти, изработени от полиетилен, като отпадъчни торби, пазарски торбички, торбички за отпадъци от домашни любимци и т.н. В производствения процес се използват напълно биоразградими и компостируеми материали, като алтернатива на традиционните пластмасови и найлонови продукти.  Всички компостируеми продукти са сертифицирани по европейски, американски и австралийски стандарти, които гарантират, че продуктите са произведени с патентована, компостираща се смола, разлагат се и не оставят никакви вредни остатъци. Компанията е сертифицирани по ISO 9001, 14001, 22000.
Фирмата има голям опит в износа и много добро промишлено ноу-хау. Най-важните експортни пазари в момента са Западна Европа, Скандинавия, САЩ, Канада и Австралия.
Естонската фирма търси надеждни партньори (търговци на едро / дистрибутори) за разпространение на продуктите на компанията в България.

 

ФРАНЦИЯ        
BRFR20181022001
Фирма търси производител на дървени изделия с цел възлагане на поръчка за производство на дървени елементи от бял бук със специфични характеристики.

 

ХОЛАНДИЯ     
BRNL20181018001          
Фирма предлага възлагане на поръчка за производство на специални хранилки за птици под формата на красив венец с различни видове зърнени храни в картонена опаковка.

 

НОВИНИ ОТ БТПП
БТПП стартира новия проект по Националния план за действие по заетостта за 2019 г.
Основен акцент върху работата с продължително безработните Още
БТПП предлага преводи и легализация на документи на повече от 20 езика
Организирано е комплексно обслужване на клиентите Още
НОВИНИ ОТ ЕВРОПАЛАТИ
Председателят на ЕВРОПАЛАТИ призовава за по-отворена Европа през 2019 година
Кристоф Лайтъл споделя позицията си по най-важните теми на 2018 г. и перспективите за новата година Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство от Enterprise Europe Network
За търговско и производствено коопериране и технологичен трансфер Още
ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ
Работодатели, наели работници без трудов договор, губят право да участват в обществени поръчки за три години
Информация от Главна инспекция по труда Още
ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ
ЕК обяви 335 конкурсни сесии за научни изследвания по „Хоризонт 2020“
Българските предприятия могат да подават проектни предложения и да кандидатстват за финансиране Още
ИНФОРМАЦИЯ ОТ СТИВ
Виетнам – атрактивна инвестиционна дестинация в Азия
СТИВ - Хошимин Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейският парламент ще посвети последните месеци от мандата си на теми като предстоящите избори, Брекзит и бъдещето на Европа