Брой 234 (2240), 04-12-2020
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ

Оферти за бизнес партньорство

Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП

тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mailirelations@bcci.bg

04.12.20.01 BC УКРАЙНА
Украинска компания, производител на автокозметика, търси официален дистрибутор за България. Фирмата е водещ производител на автокозметика – освежители, почистващи препарати и други. В последните години компанията постига завидни успехи на световните пазари със своите модерни и иновативни решения, реализирани в нови продукти. Предлага висококачествени стоки с модерен дизайн на конкурентни цени. Продуктите на фирмата са лидери в своя сегмент. Има приложен каталог на фирмените продукти. Компанията търси официален дистрибутор за България. Има е-mail, URL.

 

04.12.20.02 BC ТУРЦИЯ
Турска компания, производител на мебели, търси български партньори. Фирмата е производител на модулни мебели. Предлага модерни иновативни решения, съобразени с изискванията на сектора и пазарното търсене. Компанията търси официален дистрибутор за България. Има приложен ценови каталог. Има е-mail, URL.

 

04.12.20.03 BC ИНДИЯ
Индийска компания търси контакти с български производители. Фирмата е износител на широк асортимент от хартии, картони и други хартиени изделия. Желае да се свърже с български производители на картони, вносители на хартии, търговци и дистрибутори. Има е-mail, URL.

 

04.12.20.04 BC РУМЪНИЯ
Румънска компания предлага своите продукти и услуги на заинтересовани български фирми. Компанията е доставчик на метални конструкции, палетни стелажи и рафтове за архивиране. Фирмата предлага и пълен пакет от услуги и консултации за оборудване на складове и индустриални разпределителни центрове, иновативни решения за организиране на търговски и производствени площи. Търси контакти с български фирми – производители и търговци на едро за дългогодишно партньорство. Има е-mail, URL.

 

04.12.20.05 BC РУМЪНИЯ
Румънска компания търси български фирми за съвместно сътрудничество. Фирмата е основана през 2001 г. и е един от най-важните дистрибутори на електрически компоненти и автоматика на румънския пазар. Компанията предлага:

  • Проектиране и производство на електрически системи и системи за автоматизация;
  • Автоматизация на стари машини и машини, според изискванията на клиента;
  • Производство на индустриални автомати в областта на преработката на храни, автоматизация на индустриални климатици и други.

За разширяване на дейността си и нови пазари, компанията търси партньорство с български фирми за създаване на джойнт венчър, фирми - подизпълнители и други възможности за партньорство. Има е-mail, URL.

------------------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен документ по IBANBG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК
За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mailirelations@bcci.bg

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Успешно приключва 5-годишен проект на БТПП по програма ИНТЕРРЕГ
Сред постиженията на проекта са създаване на дигитални иновационни хъбове и предоставяне на ИКТ ваучери на микро, малки и средни предприятия Още
Виртуални бизнес срещи на компании от България и Сърбия
Основното послание: активизиране на партньорството, за да излязат от кризата Сърбия и България по-подготвени и с общи цели Още
Онлайн среща с посланика на Република Южна Африка
Състоянието на търговско-икономическите отношения между двете страни - във фокуса на разговора Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Уебинар на тема "Данъци и право в бизнес календара за 2021 г."
Организира международната консултантска компания Ernst & Young Още
Съветът за насърчаване на търговията на Индия организира виртуални срещи за фирми от сектор керамика и теракота
ИКОНОМИКА - АНАЛИЗИ, ПРОГНОЗИ
НСИ: 5,2% спад на БВП през третото тримесечие на годишна база
Повишение от 4.3% спрямо второто тримесечие на 2020 година Още
ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ
Представяне на текущ одит на Европейската сметна палата относно защитата на правата върху интелектуалната собственост
МЕЖДУНАРОДНИ ОРГАНИЗАЦИИ
Реакцията на Международната организация на работодателите срещу Covid-19
Изготвени са множество документи Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ
Оферти за бизнес партньорство