Назад

Партньорство в производството на захарни изделия

Като посредническа организация по програмата Еразъм за млади предприемачи.  Българската търговско-промишлена палата представя профила на млад предприемач от Армения, който има желание да сподели своите идеи за развитие на бизнеса си с предприемач от България.

Програмата осигурява съдействие на желаещи европейски предприемачи да придобият необходимите умения за стартиране и/или успешно управление на малък бизнес в Европа. Новите предприемачи се събират и обменят знания и идеи за развитие на бизнеса с опитен предприемач, при когото остават и работят заедно в продължение на един до шест месеца. Престоят на младия предприемач е частично финансиран от Европейската комисия.

Младият предприемач от Армения има идея за откриване на собствена сладкарница за захарни бонбони. Идеята му е да предложи на своите клиенти голямо разнообразие от бонбони, които са направени от захар и също така да могат да се персонализират. Клиентите ще могат да избират размер, цвят и вкус лично и през уеб страницата на сладкарницата.

Младият предприемач е ентусиазиран и има желание да учи, да се ангажира и да прилага нови умения и способности, които ще помогнат за усъвършенстване на проектите на предприемача - домакин. Опитът в чужбина на младия предприемач, както и знанията в областта на маркетинга и финансите биха били от полза за предприемача – домакин.

В случай че предложеният профил на предприемача от Армения представлява интерес за Вас и имате предприемачески опит над 3 години, може да обсъдите възможностите за осъществяване на обмен по програмата с:
Българска търговско-промишлена палата
Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“
Габриела Димитрова, тел.: 02 8117 489, е-мейл: interdpt@bcci.bg
Мирослава Маркова, тел.: 02 8117 494, е-мейл: m.markova@bcci.bg