Назад

Платформата за обучение „ENGINE - Kиберсигурност за МСП“ е вече отворена за регистрация

Две години след стартирането на европейския проект ENGINE – Киберсигурност за европейските МСП, Бизнес Иновационен Център Инобридж в сътрудничество с Русенската търговско-индустриална камара отправят покана да се възползвате от основния проектен резултат - платформата за обучение. Чрез нея ще получите напълно безплатен достъп до обучението на тема киберсигурност, което включва богатство от примери, казуси, допълнителна литература, бланки за ползване, както и вградена  функционалност, чрез която може да проверите знанията си.

Обучението е разделено в 5 модула, които включват следните теми:

Може да се регистрирате напълно безплатно в платформата, като последвате следния линк: https://training.engine-project.eu/login/index.php или сканирате баркода от изображението по-горе.  

Програмата е направена така, че да следва вашите предпочитания и няма задължителни елементи или поставена времева рамка, а всеки от изброените по-горе модули е свободно избираем.

Към момента обучението е налично само на английски език, но нека това не ви спира! 

Ако желаете да научите повече за проекта, можете да посетите и официалния уебсайт www.engine-project.eu.

За всякакви въпроси, свързани с използването на платформата, или за допълнителни въпроси, свързани с проекта, може да се обърнете към координатора на проекта ENGINE за България - Айри Мемишев, на имейл: amemishev@rcci.bg.