Назад

Покана за финално събитие в рамките на проект CREATIVE HUB


БРАНШОВА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ТЕКСТИЛ И ОБЛЕКЛО (БОТО) отправя покана за финално събитие в рамките на проект CREATIVE  HUB  “Създаване и развитие на Креативен център за подкрепа на завършили мода, стартиращи млади дизайнери и прилагане на механизми за развитие на модния сектор в трансграничния регион”, финансиран в рамките на Програма за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ  V -А ГЪРЦИЯ-БЪЛГАРИЯ 2014-2020 г.

Събитието ще се фокусира върху резултатите и инструментите, разработени в рамките на проект CREATIVE HUB за подкрепа на МСП, професионалисти, ученици и студенти от модния сектор в Гърция и България. По време на събитието ще бъдат представени и обсъдени и предложения за нови инициативи, които могат да допринесат за по-нататъшното развитие на сектора  и реализацията на младите хора в модния бранш съгласно приложената програма.

Акцент в събитието ще бъде представяне на ФИНАЛИСТИТЕ от първия етап на КОНКУРСА ЗА МЛАДИ МОДНИ ДИЗАЙНЕРИ – категория „Художествена скица“, организиран по проекта и презентиране на предстоящия заключителен етап на конкурса – категория „Модно ревю“.

Финалното събитие  ще се проведе в сряда, 31 май 2023 г. от 17:00 ч. в конферентна зала „22 септември“ в сградата на Община Благоевград, пл. Георги Измирлиев  № 1.

Участието в събитието е безплатно.

Най-любезно Ви каним да се включите, като оставаме на разположение за допълнителна информация и въпроси.

За контакт: Йордан Беловодски – експерт-организатор от БОТО, моб.: 0886 533 143.

Покана и Програма   тук