Назад

Покана за онлайн конференция „Italian Balkan Trade Summit“ и В2В срещиБългарската търговско-промишлена палата информира, че в периода 12 - 13.03.2024 г. ще се проведе онлайн конференция „Italian Balkan Trade Summit“. Програмата включва и двустранни срещи в онлайн формат. Събитието се организира от FederCamere - италианска бизнес асоциация, със съдействието на БТПП и партньори от Албания, Босна и Херцеговина, Кипър, Хърватска, Гърция и Северна Македония.

Българската търговско-промишлена палата ще участва в конференцията с представяне на бизнес възможностите в нашата страна.

Цели на събитието:

  • Улесняване развитието на търговските отношения между италианския бизнес и потенциални партньори от Балканския регион и съседните страни;
  • Създаване на платформа, където предприемачите могат да се представят и да взаимодействат директно с партньори и клиенти без посредници;
  • Увеличаване на двустранната търговия между балканските страни и Италия.

Събитието ще се проведе в рамките на два дни - вторник, 12 март и сряда, 13 март. Програмата включва конференция и B2B срещи. Участието е безплатно. Изисква се предварителна регистрация тук.  Работните езици на събитието са английски и италиански.

Приложение: предварителна програма