Назад

Продуктова фотография – услуга на GS1 България


Качествената продуктова фотография е съществен елемент при изграждането на конкурентна визия на всяка компания. Тя е важна и необходима добавка към продуктовия каталог. Можете да се възползвате от услугата на GS1 България за професионално заснемане на Вашите продукти.

GS1 България разполага със специално оборудвана лаборатория за създаването на качествени снимки, множество изгледи и изображения с висока резолюция, 360-градусови изображения (24 изображения). Снимките се придържат към изискванията за цвят, светлина и общо качество на снимките. Изображенията могат да се използват за маркетингови цели, уеб промоции, рекламиране на Вашия сайт и други.

Защо продуктова фотография от GS1 България?

  • Съответствие с потребностите на Вашите търговски партньори
    Качеството и размерите на заснетите изображения отговарят на глобален стандарт и удовлетворяват нуждите на Вашите търговски партньори.
  • Удобно и гъвкаво
    Снимките могат да бъдат предоставени чрез имейл или на цифров носител. Ако вече сте въвели данни за своите продукти в Продуктовия каталог БГ Баркод, може да добавите изображенията на заснетите продукти и да им осигурите видимост.
  • Рентабилност
    GS1 България предлага конкурентни цени за фотографските услуги и спестявания от стойността.

Може да изпратите или донесете продуктите за заснемане в офиса на GS1 България. След приемане на снимките артикулите се взимат обратно или изпращат за сметка на получателя до 2 седмици след изпращането на снимките.

***Продуктите не трябва да бъдат по тежки от 30 кг за снимките и 25 кг за 360-градусовото заснемане.

За повече информация и съдействие: +359 2 811 74 39.