Назад

Ранната регистрация за IWINETC 2024 вече е отворена


International Wine Tourism Conference (IWINETC) e водещо международно събитие за професионалисти в индустрията на винения и културен туризъм. Ще се проведе между 9 и 10 април 2024 г. в гр. Пловдив (Хотел DoubleTree by Hilton, Пловдив център, площад „Св. Петка“ № 1, Пловдив, 4000).

Тази година има набор от вълнуващи предложения и нови подобрения, които организаторите ще споделят с аудиторията. 

За участие, като аудитория, регистрирайте се тук.

В допълнение към общуването лице в лице с над 200 експерти по винен и кулинарен туризъм от цял свят, програмата на конференцията на IWINETC ще бъде пълна с вдъхновение и идеи, които да ви помогнат да напреднете в кариерата си и да трансформирате бизнеса си.

Ако се интересувате да участвате като лектор на Международната конференция за винен туризъм, ви каним да изпратите предложение за лекция. Моля, дайте заглавие и кратко резюме, очертаващи основните аспекти на вашата презентация и нейната приложимост към областта на винения и/или кулинарния туризъм.

За участие, като презентатор, регистрирайте се тук.

За IWINETC 2024 въвеждаме изложбена зона за делегати на конференцията, за да изследват дестинации за бягство от грозде и вина от целия свят. Ставането на изложител не само ще свърже присъстващите с очакваните над 200 делегати, но също така ще даде възможност за ангажираност и партньорства с туроператори и туристически агенти от цял свят.

Повече информация, можете да откриете на сайта на събитието, тук.

Ако имате въпроси или се нуждаете от допълнителна информация, можете да се свържете с организаторите на:

Е-mail: info@winepleasures.com

Tel: +34 93 897 70 48