Назад

Sofia Economic Forum III - последен шанс за регистрация, остават 4 дни


Българската търговско-промишлена палата е партньор на събитието Sofia Economic Forum III – форум на високо равнище, на който български и международни лидери ще дискутират възможни решения за справяне с неотложните предизвикателства пред България, Европа и света. Събитието ще се проведе в София Хотел Балкан в периода 20 -21 юни 2022г.

Форумът ще предостави възможност да се идентифицират и оценят ключови предизвикателства за икономически растеж, да се определи курс на действия към по-конкурентни и приобщаващи икономики в България и Югоизточна Европа, да се сподели опит с представители от други страни.

Събитието ще бъде официално открито от министър-председателя на Република България – Кирил Петков, като програмата на форума включва темите за: кризата в Украйна, еврозоната, енергетика, предприемачество, дигитализация и др. Сред потвърдилите участници са министри и представители на деловите среди.

Като партньор на събитието БТПП осигурява 20% отстъпка от цените на билетите за свои членове. Заинтересованите фирми следва да заявят участие на e-mail: m.markova@bcci.bg за получаване на преференциалните условия.

За допълнителни въпроси: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, тел.: 02 8117 494, 02 8117 489 или e-mail: m.markova@bcci.bg.