Назад

Важно относно начина за подаване на заявления за обучения с ваучери


Във връзка с отправени запитвания и случаи за неполучени имейли за потвърждение на заявления за обучение с ваучери за придобиване на дигитални умения по ключова компетентност 4 „Цифрова компетентност“, финансирани по Националния план за възстановяване и устойчивост, Агенцията по заетостта информира, че в заявлението за участие лицето следва да попълни всички задължителни полета. След неговото подаване, на посочения имейл адрес, кандидатстващият ще получи информация за номера, под който е регистриран в системата на Агенция по заетостта.

Начинът за получаване на потвърждаването на заявлението и на електронния ваучер е само на посочената от Ваша страна коректна електронна поща.

В случай че Вашата електронна поща е сгрешена, непълна или невярна, Агенция по заетостта няма как да изпрати потвърждение, а на по-късен етап – няма как да получите и потвърждението или отказа за издаване на ваучера.

Ако до 24 часа от подаване на заявлението не сте получили имейл за регистрация в системата на Агенция по заетостта, имате възможност да подадете ново заявление като въведете вече коректния си имейл адрес.