Назад

БГ Баркод: флорална гастрономия


Семейната компания „Рим Груп Ко“ ООД е фирмата, въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 4-8 октомври 2021 г.

През 2012 г. се основава бранда Rosey’s mark с идеята за приложение на  българската маслодайна роза в кулинарията и създаване на концепцията за “Флорална гастрономия от България”. Продуктовото портфолио  на марката включва шоколад, чай, сладка и розова вода за кулинарни цели. Днес брандът освен у нас е познат в Англия, Италия, Люксембург, Франция, Германия и Япония.

Информация за продуктите на Rosey’s mark, съобразена с изискванията на Регламент 1169/2011,  е попълнена директно от производителя и може да се намери в електронния каталог БГ Баркод.

Посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод, което прави връзка с Каталога, за крайните клиенти прочитането на етикета вече е по-лесно от всякога и става чрез сканиране или въвеждане на баркода на продукта. В мобилно приложение БГ Баркод може да се намери информация, която не се събира върху етикета, като: атрактивна продуктова фотография, приложение на продукта, рецепти, линкове и др.

Припомняме, че до края на м. ноември 2021 г. е активна и игра за сканиране на баркод номера започващи с 380 посредством мобилното приложение БГ Баркод. При неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“. Потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГ Баркод. Всички, които са подали сигнали в периода 1 август – 30 ноември 2021 г. ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG.

Повече информация за томболата: тук

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/