Назад

Възможност за сътрудничество с предприемачи от Канада


Българската търговско-промишлена палата предлага на млади и стартиращи предприемачи да участват в обмени по програмата Erasmus for young entrepreneurs Global в САЩ, Канада, Израел, Южна Корея, Тайван и Сингапур.

EYE Global е продължение на програмата „Еразъм за млади предприемачи“, която работи повече от десет години и вече е осъществила повече от 10 700 професионални обмена между различни европейски страни.

Предлагаме сътрудничество с предприемачи от Канада, позиционирани във Ванкувър, Едмънтън и Калгари.

Предприемачите-домакини търсят партньорства с иновативни и мотивирани нови предприемачи от Европа в следните области:

  • Устойчивост
  • Автоматизация и роботика
  • Консултации
  • Маркетинг и продажби
  • Технологии (EdTech, FinTech)

Тук можете да разгледате профилите на канадските предприемачи.  

Програмата осигурява финансиране за престоя на младия предприемач в чужбина от 1 до 3 месеца. Приемащата организация оказва съдействие за получаване на входна виза, при нужда.

За да участвате в програмата Еразъм за млади предприемачи, свържете се с Българската търговско-промишлена палата, която е посредническа организация по програмата и оказва съдействие с насоки и препоръки през целия процес – кандидатстване, избиране на партньор, финансиране, участие, отчитане.

При допълнителни въпроси, обърнете се към: БТПП, Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“, Габриела Димитрова, тел.: 02 8117 489, е-мейл: interdpt@bcci.bg, Мирослава Маркова, тел.: 02 8117 494, е-мейл: m.markova@bcci.bg