Назад

30 септември - Международен ден на преводача


Във връзка с Международния ден на преводача - 30 септември, Бюро „Преводи и легализации” при БТПП - Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване, честити празника на всички свои преводачи. Очакваме и в бъдеще успешна и активна съвместна работа.

Използваме приятния повод, за да напомним за предлаганата от нас комплексна услуга, включваща превод, заверки и легализация на документи на фирми и физически лица.

Извършват се преводи на повече от 20 езика, а утвърдените преводачи са над 200. Организиран е екип от професионалисти с различна квалификация и опит.

Центърът  притежава европейски сертификат по стандарта за преводачески услуги EN ISO 17100:2015-05.

Предоставят се преводи в различни области – икономика, право, техника, медицина и т.н. Екипът от преводачи постоянно се допълва с нови специалисти, за да може да отговори на изискванията на клиентите. Ръководещо начало в работата е строго спазване на етичните норми и конфиденциалност. 

За допълнителна информация и контакти: БТПП – Център за професионално обучение, преводи, консултации и фирмено обслужване ЕООД, тел.: 02 8117 477, 02 8117 479, 02 8117 519, e-mail: prevodi@bcci.bg, www.bcci.bg