Назад

БТПП отново е сред партньорите на Career Show 2021



Експерти на БТПП взеха участие и в двата дни на кариерното експо за квалифицирани кадри Career Show 2021 Едновременно с възможността да се срещнат с водещи работодатели в България и чужбина, участниците се запознаха и с интересни теми, представени от водещи лектори, сред които известни икономисти. И през тази година Българската търговско-промишлена палата е сред партньорите на проекта и подкрепя каузата за свързването на работодателите с квалифицирани кадри от цяла България.

Career Show е кариерна общност, отворена за всеки, който иска да се развива и да разгърне своя професионален потенциал. През тази година водещото кариерно събитие събра на едно място едни от най-големите работодатели в България и Европа и квалифицирани кандидати на живо и онлайн.

БТПП цени високо партньорството си с Career Show, тъй като то допринася за развитието на връзката между бизнеса и квалифицираните кадри. Двудневното събитие Career Show 2021 даде възможност за лична среща между търсещи и предлагащи работа както на живо в Sofia Event Center, така и онлайн от всяка точка на света.

Като част от доброто си партньорство с Career Show, председателят на БТПП Цветан Симеонов беше член на журито на водещите награди за най-добър работодател на България. Наградите отличават най-добрите практики в привличането, задържането и развитието на служителите и награждава най-успешните стратегии в сферата на работодателската марка в България.

Големите победители през 2021г. ТУК