Назад

Българска бизнес делегация ще посети Катар, 13 – 17 юни 2022 г.


Доха, финансовият център на Катар, Wikipedia

Българската търговско-промишлена палата, в партньорство с Асоциацията на българо-арабските икономически камари, организира бизнес делегация до гр. Доха, Катар в периода 13–17 юни 2022 г. Визитата се подготвя и със съдействието на дипломатическите мисии в двете страни.

Предварителната програмата на посещението предвижда провеждането на двустранен бизнес форум и индивидуални делови срещи, организирани съвместно с Катарската търговско-промишлена палата. Участниците в бизнес делегацията ще имат възможността да представят свои стоки и продукти по време на престоя в Катар.

По предварителни разчети разходите, свързани с посещението, възлизат на 1800 евро, в които са включени: пътуване със самолет, настаняване и 4 нощувки в 4-звезден хотел, 3 работни вечери, туристическа обиколка, медицинска застраховка и организационна такса.

Фирмите, които имат интерес да участват в пътуването, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма и копие от международен паспорт със срок на валидност не по-кратък от 6 месеца от датата на пътуване на електронна поща: irelations@bcci.bg както и да заплатят таксата за участие в срок до 6 юни /понеделник/ 2022г. Таксата се заплаща по сметка на Асоциацията на българо-арабските икономически камари – FIBANK  IBAN : BG75FINV91501017513062 – сметка в евро.

За повече информация относно пътуването и бизнес делегацията можете да се свържете с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП на телефони: 02/8117 421 и 02/8117 489, имейл – irelations@bcci.bg или g.dimitrova@bcci.bg .

Приложение: