Брой 104 (864), 03-06-2015
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

НОВИНИ ОТ БТПП

Бизнес делегация ще посети международното изложение за хранително-вкусова промишленост Silk Road International Food Exhibition Fair, Китай


Българската търговско-промишлена палата организира бизнес делегация до автономен регион Ксинян, гр. Урумчи,  Китай по повод Международното изложение за хранително-вкусова промишленост Silk Road International Food Exhibition Fair, което ще се проведе в периода 22 – 27 юли 2015.

Тазгодишното издание на панаира включва 2400 международни щанда на площ 70 000 кв.м. Профил на участниците: производители и търговци на храни, кетъринг фирми, производители на машини за хранително-вкусовата промишленост,  производители на био храни, суровини, хотели, ресторанти, хранителни вериги, магазини, платформи за електронна търговия.

По предварителни разчети таксата за участие в делегацията е 1600 евро и включва: самолетен билет, медицинска застраховка, виза и организационна такса. За преки членове на БТПП, за един представител от фирма, таксата е 1500 евро.

БТПП е договорила с организаторите осигуряване на 5 безплатни нощувки на човек, вътрешен транспорт, трансфери и по 1 изложбен щанд за компания с размери 3 х 3 метра.

Фирмите, които имат желание да участват в състава на делегацията, следва да изпратят попълнена приложената регистрационна форма на електронна поща: m.markova@bcci.bg и да заплатят необходимата сума  в срок до 10 юни 2015г. /сряда/.

За повече информация относно бизнес делегацията, организирана от БТПП: дирекция „Международно сътрудничество и международни организации” при БТПП, телефони: 8117 494 и 8117 489.

Приложения:

 
НОВИНИ ОТ БТПП
Закрила на труда и заетостта в малките и средни предприятия – във фокуса на сесията на МКТ в Женева
85% от новите работни места в Европа се създават от МСП, сочи изследване на Международната организация на труда Още
Бизнес делегация ще посети международното изложение за хранително-вкусова промишленост Silk Road International Food Exhibition Fair, Китай
БТПП е договорила с организаторите безплатни услуги за българските участници Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Патентното ведомство организира практически срещи във Варна и Стара Загора
Ще бъдат демонстрирани електронните услуги в областта на марките и промишлените дизайни Още
Първият заместник-председател на ЕК Франс Тимерманс идва в Русе
За трансграничен диалог с гражданите на България и Румъния Още
ФИНАНСИ И КРЕДИТ
КФН: Предоставените финансови активи и парични средства от инвеститорите на дружества, които не са лицензирани, не са гарантирани от ФКИЦК
Инвестиционни услуги и дейности могат да бъдат предоставяни единствено от лицензирани дружества Още
ПРОГРАМИ И ПРОЕКТИ
НССЗ изготвя безплатно проекти на млади фермери
За кандидатстване по подмярка "Стартова помощ за млади земеделски стопани" от новата Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г. Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
ОЛАФ отчита сериозни резултати в битката за защита на парите на европейските данъкоплатци
България е на трето място в ЕС по брой приключени разследвания за измами със средства на Общността Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство от EEN