Назад

БГ Баркод: достъпни мебели за всеки дом


Фирма „Еверест Мебел“ ЕООД е въвела най-много продукти за седмицата 15-19 май 2023г. в електронния каталог БГ Баркод.

Мебелна фабрика Everest е основана през 2007г., като първоначално произвежда само гардероби. Последва плавна реорганизация към производство на серийни мебели за дома, а от 2013г. лансират серия от модулни мебели за всекидневна, коридор, спалня и офис. След стартирането и на производството на кухненски мебели Everest покрива пълната гама от мебелни продукти и избира за свое мото „Достъпни мебели за всеки дом“.

Информация за продуктите на „Еверест Мебел“ ЕООД вече може да бъде намерена и в електронния каталог БГ Баркод, а потребителят може лесно да прочете повече за различните видове с едно сканиране на баркода върху етикета посредством обновената версия на мобилно приложение БГ Баркод. Универсалният каталог за стоки от всички категории позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни, включително снимки и  360° анимация, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки.

За фирмите, които не разполагат със снимки на продуктите, GS1 България информира, че извършва професионално заснемане на продукти. За повече информация: тук

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/