Назад

Бизнес фестивал BrandGalaxy Fest 2023


BrandGalaxy Fest е първото 3-дневно бизнес събитие, посветено на последните иновации в бранд мениджмънта, технологиите на бъдещето и тяхното ключово значение за развитието на бизнеса в и отвъд границите на България.

Събитието ще се проведе на 23, 24 и 25 юни в зала „Конгресна“, в Дворец на културата и спорта, гр. Варна. BrandGalaxy Fest е уникална възможност за българската предприемаческа общност да  създаде ценни контакти и да чуе вдъхновяващи говорители и експерти, революционирали индустрията си с помощта на иновациите.

Заявете своя промо билет с код:varna50 за Вас или Вашия екип, тъй като броят на местата е ограничен. https://bilet.bg/bg/events/brandgalaxy-fest-bulgaria-2023/4159

Събитието ще срещне своите гости отблизо с теми и практически примери от сфери като изкуствен интелект (AI), VR / AR, 3D mapping, Web 3.0, Metaverse, blockchain, NFTs, крипто валути, виртуални събития, геймификация, автоматизация, киберсигурност и трансгранични сътрудничества между България, Африка, Европа и държави от  Обединените арабски емирства, които да помогнат на българските компании да се модернизират и да излязат извън мащабите на България.

Първите два дни на фестивала ще съчетаят семинарна част със специални гост лектори,  бизнес изложение с рекламни щандове за компаниите участници и ефективен networking с възможност за пряка интеракция между лекторите, компаниите и широка аудитория от маркетинг мениджъри, HR мениджъри, собственици на бизнеси и инвеститори.

Третият ден ще бъде посветен на гала церемония по случай първите годишни награди Бранд на България, част от предаването „Брандовете на България“ с Мария Василева по TV1 България. Фестивалът ще се излъчва и на живо по водеща бизнес телевизия в България.

Гост лектори и панелисти ще бъдат водещи иноватори от България, Дубай, Мароко и Германия. На сцената ще застанат имена като:

Игор Фалгман, CTO на комания ULTIMA, чийто основател е Alex Reinhardt, в ТОП 10 най-богати хора в крипто индустрията според Forbes.

Посланикът на Кралство Мароко - Н. Пр. Закия Ел Мидауи, и Директорът на Асоциация за българо-африканско и европейско сътрудничество - Нуредин Риажи, ще разкажат за възможностите пред българския бизнес, които Кралство Мароко предлага.

Николай Нероев, създател на изкуствен интелект, наречен RoboBizz, спечелил първо място в категория „Най-добра иновация за 2020“ на престижния конкурс за иновации в електронната търговия в Германия, част от eCommerce Berlin Expo 2020, в който всяка година се състезават предварително селектирани над 500 високотехнологични стартъпи и компании от целия свят. Революционната разработка на Николай Нероев е с глобално значение за посоката на бизнес процесите в света и е създадена през 2019 г., с помощта на предимно български екип.

И още големи имена, които движат иновациите в света.

Очаквайте и демонстрации на нови продукти и услуги, които променят начина, по който работим и живеем. Виждайки колко бързо напредва светът на иновациите, не можем да си позволим да останем назад в тази област.

За повече информация относно събитието, възможности за партньорства и начини за закупуване на билети, моля, посетете уебсайт: https://brandgalaxy-fest.com/

За контакт:
Bbagency.marketing@gmail.com
info@brandgalaxy-fest.com
+359 898 482 538 – Мария Василева