Назад

Националното сдружение "Недвижими имоти" чества 30 години от своето създаване


През 2022 г. Националното сдружение "Недвижими имоти" (НСНИ) - браншовата структура на професионалистите в сферата на недвижимите имоти, чества 30 години от своето създаване. Отбелязване на тържественото събитие ще се състои на 24 юни с международна конференция в зала "Шекспир" на гранд хотел "Милениум" и гала вечеря в зала "Мусала" на хотел "Хилтън" в София.

Националното сдружение "Недвижими имоти" обединява близо 300 водещи агенции в национален мащаб с над 2500 професионалисти. Организацията е с международно призната активност, която работи в посока структуриране дейността на агенциите за недвижими имоти в страната под професионална рамка и налагането на професионални стандарти. 

В конферентната част на събитието ще вземат участие и ще споделят опит и нови тенденции представители от 26 европейски държави. Тържественото честване ще бъде включено и като част от Генералната Асамблея на европейската Асоциация на професионалистите по недвижими имоти CEPI, която ще се състои в София в периода 23-25 юни. 

Като официални гости са поканени да присъстват президентът Румен Радев, министър-председателят Кирил Петков, председателят на Народното събрание Никола Минчев, министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов, министърът на икономиката Корнелия Нинова, кметът на София Йорданка Фандъкова, официални гости от CEPI, представители на Международната федерация за недвижими имоти (ФИАБЦИ)-България, американската Национална асоциация на брокерите (National Association of Realtors, NAR), Агенцията по геодезия, картография и кадастър, Комисията за защита на потребителите, Комисията за защита на конкуренцията, Комисията за защита на личните данни, Нотариалната камара, Камарата на строителите в България, Българската търговско-промишлена палата, КРИБ, банки, медии и др.

На събитието ще присъстват членове на НСНИ, управители и собственици на компании за недвижими имоти от страната, специалисти и инвеститори в сферата на недвижимите имоти, експерти от сродни браншови и бизнес организации, свързани с индустрията на недвижимите имоти, международни представители на бизнеса.