Назад

Startup Europe Week Sofia 2022


SEW Sofia 2022  e част от глобална инициатива, провеждаща се ежегодно, в повече от 50 държави в Европа и по света. Събитието илюстрира локалната предприемаческа екосистема в пълната й цялост. В рамките на инициативата гостуват вдъхновяващи лектори, които споделят своите предизвикателства по пътя към успеха, както и представители на държавни и частни структури, които представят програмите за подкрепа на стартиращи компании. Предвидено е и време за networking, както и изненади от партньори.

Тази година над 40 лектори от стартъп екосистемата в София и извън нея ще споделят възможности, опит и практически съвети.

Събитието през 2022г. ще се проведе на 06.06.2022г. от 10.00 часа  в Networking Premium Coworking , София, ул." Г. Раковски“ 25 .

На фокус ще бъдат актуални национални и евро програми, частни фондове и възможности за стартиращи компании да намерят ментор и да получат ценни съвети от успешни предприемачи. Ще бъдат представени предприемачески проекти на университети, институции и акселератори, женско предприемачество, както и  концепцията за метавселената.

Тази година инициативата ще се проведе под патронажа на еврокомисар Мария Габриел, която ще открие официално събитието от 10:00 часа.

В събитието активно участие ще вземе Съветът по инвестиции към БТПП, като председателят на Съвета Владимир Томов ще модерира един от панелите, посветен на финансирането на стъртъпите.

Събитието ще е на живо и на английски език, но ще има възможност да бъде гледано и онлайн в платформата Zoom или на Facebook Live на страницата на Startup Europe Week Sofia.

За участие в събитието може да ползвате следните линкове:

По-детайлна информация за предстоящото събитие може да получите Т У К