Назад

Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО 2022, 16-20 май, Летище Стара Загора



14-ото издание на най-големия форум за земеделие у нас БАТА АГРО, който се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе от 16 до 20 май 2022 година на Летище Стара Загора.

В изложението традиционно участват фирми за земеделска техника и агро технологии, представящи най-големите световноизвестни брандове в сектора, напоителни системи, семена и препарати, автомобилни и строителни фирми, консултантски и финансови институции и много други.

При последното, юбилейно издание на БАТА АГРО тази година беше отбелязан рекорд както по изложбени площи – близо 40 000 кв. м., така и по посещаемост – 20 600 души посетиха изложението, което регистрира ръст от 34% спрямо предходното издание.

Следващото Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО през 2022 година ще е с удължен период от пет работни дни, за да се предоставят повече възможности на земеделските производители за посещение и бизнес контакти. Отново фокус ще бъдат демонстрациите на техника чрез тест драйв, както и презентацията на семена, торове и препарати за растителна защита върху опитни полета с посеви. Така фермерите имат възможност да тестват продуктите, които ги интересуват, в реални, полеви условия.

Регистрацията за БАТА АГРО вече е отворена, като тя се извършва чрез удобна резервационна система, с която всеки изложител може да управлява детайлите по участието си изцяло онлайн – заявка за площ, избор на място, поръчка на допълнителни услуги и оборудване.

За изложителите, регистрирали се за участие в БАТА АГРО 2022 до 15 декември, са валидни и отстъпки за ранно записване от цените за изложбени площи в размер на 40%.