Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП

тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09

e-mail: irelations@bcci.bg

28.07.22.01 BC ЕГИПЕТ

Търговска компания от Египет търси български партньори. Фирмата желае да установи контакти с български фирми, желаещи да реализират своя продукция на египетския пазар и да установи сътрудничество със заинтересовани вносители на стоки от Египет за България. Има е-mail.

28.07.22.02 BC КИТАЙ

Фирма от Китай, производител и износител на шперплат, търси контакти със заинтересовани български вносители. Фирмата е с над 20-годишен опит в производството на шперплат. Предлага мебелен шперплат бреза, външен шперплат със специално филмово покритие за приложение в строителни дейности, MDF, OSB плоскости и други. Има е-mail, URL.

28.07.22.03 BC УКРАЙНА

Украински машиностроителен завод предлага широка гама от услуги и ефективни двустранни програми за развитие на бизнеса. Заводът е едно от най-големите предприятия на Украйна за индустриален инженеринг, производител е на филтри, различни съдове и резервоари, екологично оборудване и съоръжения за пречистване на битови отпадъчни води. Заводът разполага с производствени мощности, позволяващи производство на детайли и машини с високо качество и надеждност. Изделията, произведени в завода намират приложение в химическата, металургичната, минната, въгледобивната, хранително-вкусовата промишленост. Заводът предлага и изработване на нестандартно оборудване в съответствие с необходимите техническите изисквания. Украинското предприятие търси дългосрочни контакти със заинтересовани български партньори. Има е-mail, URL.

28.07.22.04 BC МОНГОЛИЯ

Компания от Монголия търси контакти с български производители и износители. Фирмата желае да установи дългосрочни партньорства с български производители на хранителни продукти /зеленчукови и плодови консерви, сладкарски изделия, шоколадови бонбони, бисквити, вафли и др./. Компанията разполага със своя верига от търговски обекти в Монголия. Има e-mail, URL.

28.07.22.05 BC УКРАЙНА

Украинска компания предлага зърнени и маслодайни култури. Фирмата предлага пшеница, царевица, ечемик, рапица, соя, слънчоглед и др., при условията на DAP, CIF EU. Във връзка с пренасищането на пазара на зърно и маслодайни семена в Украйна, компанията предлага цена с 20-30 €/т по-ниска от пазарната. Има приложена спецификация и условия на доставка. Има е-mail, URL.

 

 ----------------------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след   заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен   документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

                            За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg