Назад

Разширяват се бизнес контактите с ЕгипетВ Българската търговско-промишлена палата  се проведе работна среща с Н.Пр. Халид Ибрахим Емара, посланик на Египет в България.

Тя е продължение на дискусия между председателя на БТПП Цветан Симеонов, Адхам Омар, търговски съветник в Посолството на Египет в София, и представители на египетската компания EuroEye Securitу.

Събеседниците обсъдиха възможности за насърчаване на двустранните икономически отношения и предстоящи съвместни събития.

На 29 ноември т.г. в София, в БТПП ще се проведе Българо-египетски бизнес форум. Той ще постави акцент върху следните сектори: селско стопанство, химическа промишленост /торове/, мебелна промишленост, фармацевтична промишленост, автомобилостроене, тютюн и тютюневи изделия, туризъм и др.

Форумът ще включва представяне на различни икономически сектори с голям потенциал в двустранните търговски и инвестиционни отношения и двустранни бизнес разговори.

Събитието ще бъде в хибриден формат. За да заявят своето участие, българските компании могат да попълнят регистрационна форма.