Назад

„Бургас: Бизнес партньорства с фирми от САЩ“


Търговското представителство към Посолството на САЩ в България и Община Бургас със съдействието на Бургаската търговско промишлена-палата и Търговско-индустриална камара – Бургас организират  събитие на тема „Бургас: Бизнес партньорства с фирми от САЩ“

КОГА:  9 декември (петък), от 8:30 до 13:30 часа
КЪДЕ:  Хотел „Приморец“, гр. Бургас
ЕЗИК:  Български

По време на събитието ще се обсъдят актуални въпроси, свързани с постигане на модерна и устойчива градска среда, инициативи и проекти на американски компании, от които могат да се възползват местните училища и университети, актуални решения насочени към бургаския бизнес, както и добри примери за установени вече партньорства . Форумът ще бъде открит от  кмета на Бургас  Димитър Николов и старши търговското аташе в Представителството на Търговския департамент към Посолството на САЩ в България Хана Каменетски.
Ще бъдат представени услугите и програмите на Търговското представителство на САЩ, които представляват интерес за българските компании. Ще презентират следните фирми – Epam, Hewlett Packard Enterprise, ESRI, COMPUTER 2000 (Trellix, Mandiant, Fortra, Netwrix), Haliant, IBM, Dell Technologies, DXC, Microsoft.

Презентации на фирмите

РЕГИСТРАЦИЯ отворена до 8 декември 2022 г.

За повече информация:  Stanislava.Dimitrova@trade.govI.Strateva@burgas.bg