Назад

Форум за насърчаване на икономическите връзки между Танзания и страните от Европа


Посолството на Танзания в Берлин информира, че на 13–14 октомври 2022 г. в германската столица ще се състои Tanzania Trade and Investment Forum. Мястото на събитието е Maritim proArte Hotel Berlin, Friedrichstrasse 151, 10117 Berlin.

Целта на форума е да привлече вниманието на перспективни инвеститори, търговци, бизнесмени и да насърчи дискусия и разговори за стимулиране и насърчаване на икономическите връзки между Танзания и страните от Европа, както и да се проведат двустранни бизнес срещи (В2В).

Очаква се във форума да участват правителствени и неправителствени организации от Танзания, сред които: Tanzania Investment Centre, Zanzibar Investment Promotion Authority, Export Promotion Zones Authority, Tanzania Chamber of Commerce and Agriculture, Zanzibar National Chamber of Commerce, Tanzania Trade Development Authority.

В случай че проявявате интерес да участвате във форума, можете да се свържете с Посолството на Танзания в Берлин до 15.09.2022 на e-mail: berlin@tzembassy.go.tz, raphael.macha@nje.go.tz, тел.: +49 172 564 1062, Mr. Raphael Macha.

Програмата ще бъде изпратена на потвърдилите участници 4 седмици преди събитието.

Допълнителна информация