Брой 91 (96), 11-05-2012
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

46-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ


От 15 до 18 май 2012 г. в Интер Експо Център-София, се провежда 46-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ. Събитието е под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на Българския лекарски съюз и Българския зъболекарски съюз.

Изложбените експонати представят нови поколения клинично-лабораторна и диагностична апаратура, медицинска техника и дентално оборудване, инструменти, реактиви, консумативи и други продукти за лечение от световната практика. Те ще станат достояние на широк кръг специалисти от болници, ДКЦ, медицински и дентални клиники.

Нововъведенията показват добрите медицински практики и поставят акцент както върху стандарта на услугите, предоставяни от здравните специалисти, така и върху комфорта на пациентите.

БУЛМЕДИКА представя иновативни системи и апарати за по-висока прецизност в диагностиката, продукти и апарати за ефективна анализаторска дейност, нови методи за възстановяване и профилактика и др. БУЛДЕНТАЛ помага прогресивните технологии, апаратура и продукти да навлязат по-бързо в практиката по имплантология, хирургия, протетика и т.н. Предлаганите софтуерни продукти осигуряват лесна, прецизна и сигурна работа на професионалистите от здравната сфера.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ е платформа за контакти и делови инициативи на съсловните организации и широк кръг специалисти и експерти в здравеопазването. За тях са предвидени дискусии, демонстрации, фирмени презентации и семинари по актуални и полезни за медицинската общност теми.

Четиридневна научна програма от практически курсове и лекции по актуални теми от областта на денталната медицина подготвя Асоциация Sofia Dental Meeting в сътрудничество с Агенция Булгарреклама.

БУЛМЕДИКА / БУЛДЕНТАЛ очаква своите посетители от 15 до 17 май (вторник-четвъртък) от 10.00 до 18.00 часа, на 18 май (петък) до 16.00 часа. За повече информация: www.bulmedica.bg

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Оптимизъм, но под условие показват очакванията на бизнеса за 2012 г.
Първа международна конференция за инвестиции „BULGARIA BUSINESS UP” се проведе днес в София Още
Подготвя се Първи балкански винен форум
БТПП е съорганизатор на форума Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство
ЗАКОНОПРОЕКТИ
Проект на Постановление на МС за изменение и допълнение на Правилника за прилагане на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи
Регламентирана е процедура за предоставяне без търг и конкурс на земи… Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
Европейската комисия предлага нови правила за ДДС за ваучери
Целта е да се гарантира еднаквото данъчно третиране на всички видове ваучери във всички държави членки Още
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
46-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ