Назад

Уебинар на тема: "Тенденции за развитие на мехатрониката в глобален мащаб. Преглед на възможностите за инвестиции в България"


Българската агенция за инвестиции организира на 27 октомври 2021 г. от 11.00 ч., EEST UTC +3 уебинар на тема: „Тенденции за развитие на мехатрониката в глобален мащаб. Преглед на възможностите за инвестиции в България“.

По време на уебинара ще бъдат представени следните теми:

 Добри практики на чуждестранни инвеститори в сектор мехатроника у нас;

 Развитието на сектор мехатроника в България;

 Инвестиционният климат в България. Предимствата, които предоставят мерките за насърчаване на инвестициите и държавните механизми за тяхното осъществяване;

 Квалифицирана работна ръка, съществуващо инженерно ноу-хау.

Уебинарът се осъществява с подкрепата на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 (ОПИК).

Желаещите да вземат участие е необходимо да създадат персонален профил в платформата и да се регистрират за събитието до 26 октомври на следния линк:
https://investbulgaria-virtualoffice.com/events/global-trends-for-development-in-mechatronics-review-of-investment-opportunities-in-bulgaria/

Направете вашата регистрация с една стъпка на сайта. Вие ще получите две съобщения на Вашия имейл адрес с информация за успешно създаден потребителски профил за сайта, както и потвърждение на Вашата регистрация за събитието.

Успешно създадения профил в сайта и направената регистрация Ви дава възможност да се запознаете с програмата на уебинара, предварително да зададете въпрос към организаторите, както и да се регистрирате и за други предстоящи събития, организирани от БАИ.

Непосредствено преди старта на събитието, осъществете достъп до платформата, чрез вече създадения профил, където с бутон Join the event ще можете да участвате на живо.

За контакт и допълнителна информация, както и предварително да зададете въпроси, на които да Ви се отговори по време на уебинара: webinars@investbg.government.bg,  тел. 0888 351 936, Розалина Николова.