Назад

Втора международна конференция за военна индустрия „International Conference on Defence & Security”



Индийската търговска палата (PHD Chamber of Commerce and Industry - PHDCCI) отправя покана към български фирми за участие във Втората международна конференция за военна индустрия „International Conference on Defence & Security”, която ще се проведе в периода 30-31 март 2022 г. в Делхи, Индия.

Планира се в събитието да участват високопоставени представители на  Министерството на отбраната на Индия, Индийската агенция за научно-развойна дейност (DRDO), индийски държавни и частни компании от отбранителната индустрия.

По информация от организаторите, в първото издание на тази международна конференция са взели участие и делегати-бизнесмени/спикъри от Израел, Афганистан, Бутан, Перу, Украйна, Зимбабве, Мозамбик, Кения и Замбия.

В рамките на конференцията за представителите на чуждестранните фирми ще бъдат организирани B2B срещи с потенциални индийски бизнес партньори. 

Организаторите предлагат за първите регистрирали се за участие чуждестранни участници (предвидените средства са ограничени) да поемат разходите за двупосочен самолетен билет (икономична класа) и две нощувки в рамките на конференцията.

При интерес за участие и предварителна регистрация - https://www.phdcci.in/event-participate-form/?event_name=12756