Назад

Международен форум за новите законодателни промени и актуални тенденции при суровините за козметика, с двустранни срещи с фирми от СМакедония, Румъния и Сърбия


Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) възобновява организацията на международен форум – конференция за новите законодателни промени и актуални тенденции при суровините за козметика с двустранни срещи с фирми от Македония, Румъния и Сърбия, който ще се проведе на 22 февруари 2022 г. в гр. Пловдив.

Основен партньор на ИАНМСП при организацията на проявата е Българска Национална Асоциация “Етерични масла, Парфюмерия и Козметика” (БНАЕМПК).

Събитието ще предостави възможност на представителите на козметичната индустрия в България да се запознаят с нови потенциални партньори и да осъществят преки контакти.

Предвижда се бизнесът да бъде запознат с актуални проблемни области и възможните решения, пред които са изправени фирмите в съвременната динамична икономическа обстановка. Участие в проявата ще вземат водещи специалисти от централата на концерна BASF от Германия, както и от представителството им в Румъния.

При проявен интерес следва да бъде направена регистрация на адрес www.b2bconnect.bg на страницата на събитието в срок до 18 февруари 2022 г.

На регистрираните участници допълнително ще бъде изпратена програма и място на провеждане на събитието.

Допълнителна информация може да бъде получена от Светла Запрянова, тел. 02/940 7975 и Ася Андреева, тел. 02/940 7989.

Участието в събитието е безплатно.