Назад

Онлайн бизнес събитие IDEA LAB FESTIVAL 2021


Търговската секция към Посолството на Кралство Тайланд в Будапеща информира за предстоящо онлайн бизнес събитие IDEA LAB FESTIVAL 2021, което ще се проведе в периода 14-16 септември 2021.

IDEA LAB FESTIVAL 2021 е проект, който включва предприемачи, обучени от регионалната програма за развитие на бранда и има за цел да повиши стойността на тайландския бизнес на международно ниво, като се фокусира върху 3 сектора: земеделие и храни, здраве и уелнес и занаяти.

24 тайландски износители с иновативни и еклогични продукти, избрани от Отдела за насърчаване на международната търговия към Министерството на търговията на Тайланд, ще вземат участие в онлайн събитието. Каталог на износителите и продуктите може да бъде видян ТУК.

Желаещите да вземат участие в събитието следва да изпратят попълнена регистрационната форма на e-mail: thaitradebudapest@thaicomm.hu  в срок до 28 август 2021 г.

При наличие на допълнителн въпроси, може да се свързвате с Търговската секция към Посолството на Кралство Тайланд в Будапеща на тел.: +361 212 2738.