Назад

Bayern – Fit for Partnership.Управление на отпадъците и рециклирането за България. Технология на околната среда


Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) отравя покана за участие в двудневно информационно виртуално пътуване на българска делегация в Бавария, Германия на 13 - 14 септември 2022 г. на тема: „Устойчиво и иновативно управление на отпадъците“. Събитието се организира съвместно с германския партньор на  ГБИТК -  em&s GmbH и се финансира в рамките на програмата „Bayern – Fit for Partnership“ към Баварското държавно министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката.

Вашето участие във виртуалната делегация е безплатно. Осигурен е симултанен превод от немски на български език и обратно. Програмата започва със специализирани експертни доклади и презентации на баварски фирми от бранша чрез платформата Zoom, след което са предвидени бизнес разговори между българските и баварските участници чрез платформата b2match (всеки разговор ще бъде с продължителност до 30 минути). Програмата намерете тук

Представители на български държавни институции: министерства, агенции, областни администрации, общини и общински съвети, както и частни компании, търговски дружества и представители на браншови организации и мултипликатори, които искат да получат информация от първа ръка, да закупят баварски продукти, както и да се запознаят с най-новите технологии в тази сфера, могат да се регистрират и ще получат линк за участие в информационното виртуално пътуване. Няма ограничение в броя на участниците от една фирма/институция и може да препратите поканата до всички заинтересовани лица във Вашата организация.

При планирането на събитието ГБИТК с удоволствие ще се съобрази и с допълнителни предложения от Ваша страна. При онлайн регистрацията Вие бихте могли да посочите Вашите конкретни приоритети и фирмени интереси.

Регистрирайте се директно на платформата b2match на английски език  https://bfp-bulgaria-waste.b2match.io

При допълнителни въпроси може да се обръщате към Цанко Цанков на телефон 02/ 816 30 24 или имейл: tzanko.tzankov@ahk.bg