Назад

БГ Баркод: плажни облекла


Фирма „Диамод“ ЕООД, стояща зад модния бранд PARAMIDONNA, е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 8-12 август 2022 г.

Името на бранда идва от испански език и означава „за моята жена” (para mi donna). PARAMIDONNA е моден бранд, създаден от Доника Анчева през 2015-та година, с идеята да предлага на дамите най-доброто в света на банските и плажните облекла. От бранда споделят, че черпят вдъхновение от екзотичните кътчета по света, интернационалната култура, пъстрите нюанси на природата, женската индивидуалност и красота.

Информация за продуктите на компанията вече може да бъде намерена в електронния каталог БГ Баркод. Той е универсален каталог за стоки от всички категории и позволява събиране и съхранение на структурирани и надеждни продуктови данни, включително снимки и  360° анимация, въведени директно от производителите и собствениците на търговски марки.

За фирмите, които не разполагат със снимки на продуктите, GS1 България информира, че извършва професионално заснемане на продукти. За повече информация: тук

Повече информация за каталога БГ Баркод  тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/