Назад

Go International: Конференция в София представя най-важното за излизане на международните пазари


ИАНМСП като водещ партньор в проекта Go International (GoInt) по програма за трансгранично сътрудничество Interreg „Гърция-България“ 2014-2020, изпълняван в партньорство с Германо-гръцката търговска и индустриална камара и Гръцко-италианската търговска камара, организира специално събитие, посветено на възможностите за интернационализация за малки и средни предприятия Go International, което ще се проведе в рамките на финалното събитие по проекта на 22 март 2023 г., 13.00 часа, Гранд хотел „Милениум София“.

Събитието ще представи ценна информация от първа ръка за възможностите за износ към множество пазари от представители на българските посолства в Гърция, Виетнам и Израел, от представители на чужди мисии у нас, както и от представители на редица търговски камари.

В допълнение „Go International“ ще обърне внимание на най-важните въпроси, касаещи интернационализацията на бизнеса и ще даде конкретни отговори на въпросите на МСП относно пътя към чужди пазари.

Очакват се над 150 гости, сред които фирми с интерес към интернационализацията, представители Германо-гръцката търговска и индустриална камара и Гръцко-италианската търговска камара, компании от Гърция и представители на публични организации.

Събитието ще представи възможност за преки В2В срещи, като предварително ще бъде представен и списък на регистрираните компании.

Участието в събитието е напълно безплатно и достъпно чрез бърза регистрация: https://forms.gle/hfzHsEaabSVecJCx9

Работен език: английски