Назад

БГ Баркод: авторска скулптурна бижутерия


Българската фирма „Дилема-999“ ООД е въвела най-много продукти в електронния каталог БГ Баркод за седмицата 6-10 юни 2022 г.

Компанията е основана през 2020 г. и се занимава с изработка на авторска скулптурна бижутерия под марката Personal conversations / Лични разговори. Брандът е семейно начинание на Милица Игнатова – Ингъл, архитект по професия и нейния съпруг. За момента модернистичните бижута се продават предимно онлайн, като най-търсени са зад Океана.  Тази година Personal conversations прави колаборация с Звезделина Цолова от Mint Stories, вдъхновена от тюркоазените води и зелените кипариси на Кефалония.

БГ Баркод е електронен продуктов каталог не само за хранителни стоки, а включва артикули от различни категории. Поради многообразието на портфолиото с цел по-бързо и ефективно въвеждане в каталога БГ Баркод, фирмите могат да се възползват от възможността за попълване на данните в предварително изготвен темплейт (формат Excel), импортиран в платформата след проверка от страна на експертите на GS1 България.

GS1 България има удоволствието да напомни, че до края на м. ноември 2022 г. е активна и игра за сканиране на баркод номера, започващи с 380, посредством мобилното приложение БГ Баркод. При неоторизиран баркод се получава съобщение „невалиден баркод“. Потребителят може да направи снимка и да изпрати автоматичен сигнал през приложението БГ Баркод. Всички, които са подали сигнали в периода 15 април – 30 ноември 2022 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв. за пазаруване в eMAG.

Повече информация за каталога БГ Баркод тук

Фейсбук: https://www.facebook.com/gs1bulgaria/