Назад

Международна конференция „Финансова и инвестиционна подкрепа за МСП“


Българската търговско-промишлена палата, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и Съветът по инвестиции към БТПП организират четвърто издание на международната конференция „Финансова и инвестиционна подкрепа за МСП - Sofia International Money Expo“ (SIM EXPO 2023) на 10 и 11 октомври 2023 г. в София.

Основната цел на събитието е да се повиши финансовата и инвестиционна култура на представителите на малките и средните предприятия, като им се предостави полезна информация за възможностите за развитие на техния бизнес чрез ползването на различни финансови и инвестиционни инструменти по достъпен начин. Предвижда се в рамките на проявата финансиращи институции, инвестиционни и гаранционни фондове и инвеститори да представят своите продукти в подкрепа на предприятията.

Презентациите и дискусиите на конференцията ще поставят фокус на инвестиционната активност, планираните инвестиции, нуждата и източниците на финансиране за малките и средните предприятия, както и нагласите и подготовката на бизнеса за зелен преход.

В рамките на двудневната проява организации и институции ще могат да представят своите програми, както и конкретните условия за финансиране и инвестиране, съобразени с актуалните нужди на предприемачите.

За заявяване на участие и допълнителна информация: БТПП-ЦПОПКФО ЕООД, Милен Моллов - 02 8117 519, е-mail: fairs1@bcci.bg