Назад

Нетуъркинг събитие на Нидерландско-българската бизнес асоциация
Снимки: Марсел Фенс

Нидерландско-българската бизнес асоциация (DBBA) бе домакин на нетуркинг събитие с участието на над 100 представители на деловите среди. Събитието се проведе на 29 февруари в Launchee.space - идеална среда за общуване и разговори.

В приветствието си Едуард Зимелинк, председател на УС на DBBA, подчерта отличното партньорство с Българската търговско-промишлена палата (БТПП). Цветан Симеонов, председател на БТПП, изрази своята подкрепа за дейността на Нидерландско-българската бизнес асоциация и подчерта важността и значителния потенциал на търговско-икономическото сътрудничество между Нидерландия и България.

DBBA благодари на Фламандския балкански бизнес клуб, представляван от президента Карло Вандекерхоф, за сътрудничеството и оказаната подкрепа при организация на срещата.

По време на събитието DBBA подписа споразумение за стратегическо партньорство със София Тех Парк, първият научен и технологичен парк в България, престижно място за научни изследвания и иновации. Целта на споразумението е засилване на научния и бизнес обмен между България и Нидерландия във високотехнологични иновации.

DBBA подписа и меморандуми за сътрудничество и с Американско-българската бизнес асоциация (ABBA) и с Жените в банкирането и финансите (WIBF). Целта е да се засилят деловите връзки, да се работи по съвместни проекти и да се предложат повече и разнообразни възможности на членовете на DBBA.

По време на срещата членове на DBBA представиха своята дейност и бъдещи проекти – HRS, Scorpio Security, Acta Pharma, Skillo и Cluster desktop.

Всички гости бяха изпратени с българска мартеница и с пожелание за много късмет, здраве и успех във всички начинания.