Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП

тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg


06.10.22.01 BC ПОЛША
Фирма от Полша предлага сътрудничество на заинтересовани български компании, търговци и клиенти на селскостопанска техника. Фирмата се занимава с внос и износ на селскостопанска техника на марките Kverneland, SaMASZ, Tecnoma като техен изключителен дистрибутор за Узбекистан и Беларус. Голяма част от дейността на фирмата е и внос и износ на сушилни съоръжения, оборудване за хранително-вкусовата промишленост, хранителни добавки, както и на месо и месни продукти. Компанията предлага селскостопански машини, продажба на резервни части и сервиз на машини. Оторизиран дилър е на марката CLAAS. Желае да установи контакти със заинтересовани вносители на селскостопанска техника. Има URL.

 

06.10.22.02 BC ПОЛША
Полска компания предлага подготовка и реализация за саниране и модернизация на жилищно и промишлено строителство. Основната дейност на фирмата е:

  • извършване на СМР;
  • строителство на жилищни и търговско-обслужващи сгради;
  • отдаване под наем на търговски и сервизни помещения;
  • търговия със строителни материали.

Компанията е производител и търговец на PVC и алуминиеви дограми и врати. Желае да установи контакти със заинтересовани фирми от строителния бранш. Има е-mail.

 

06.10.22.03 BC КИТАЙ
Фирма от Китай предлага доставка на клапани, фланци за джанти, възвратни клапани и вентили. Доставчик е на широк асортимент от стоки от неръждаема стомана. Търси контакти със заинтересовани вносители. Има е-mail.

 

06.10.22.04 BC БАНГЛАДЕШ
Компания от Бангладеш, износител на селскостопански продукти, търси контакти със заинтересовани вносители от България. Компанията е доставчик и на различни видове морски риби и морски храни. Има е-mail, URL.

 

06.10.22.05 BC ГЪРЦИЯ
Фирма от Гърция търси контакти с дистрибуторски фирми от България. Фирмата желае да установи контакт с магазини и дистрибутори на едро на електронни цигари и свързани аксесоари. Има е-mail.

------------------

Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след   заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен   документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

                  За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg