Брой 36 (546), 20-02-2014
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство от EEN


ENTERPRISE EUROPE NETWORK
e-mail: een@bcci.bg
тел.: (02) 981 10 99, 980 21 89

19.02.14.01 УНГАРИЯ
Унгарска компания разполага със свободен капацитет за производство и дизайн на специализирани за различни индустриални машини (например машина за нарязване на капачки за бутилки от полиетилен терефталат (PET bottle cap slitter machine), пневматични манипулатори, хидравлични цилиндри и др.
Компанията търси чуждестранни партньори, които да съдействат за излизането й на чужди пазари, а също така и клиенти за нейните услуги и продукти. Компанията е заинтересована от подписването на споразумение за дистрибуция или споразумение за предоставяне на услуги.
Валидна до: 19/02/2015

19.02.14.02 ФИНЛАНДИЯ
Финландска компания, специализирана в заваряване и производство на машини, предлага услуги по подизпълнение, инженерство и производство на машини/части за фирми от железопътния сектор и motion технологиите.
Валидна до: 19/02/2015

19.02.14.03 УНГАРИЯ
Унгарска компания, специализирана в производството на железопътни мостове ,предлага своите продукти. Компанията търси търговски представители/ дистрибутори, а също така е заинтересована от създаване на смесено дружество за да достигне до нови пазари за нейните продукти.
Валидна до: 19/02/2015

19.02.14.04 ГЕРМАНИЯ
Немска компания за демонтаж и инсталиране на йонизирани детектори за пушек предлага услуги (договор за услуги или под изпълнение) на електрически компании и фирми в сектора предотвратяване на пожари. През 2013 г. високо квалифицирания персонал на компанията инсталира йонизирани детектори за пушек в Германия и други държави в Европа.
Валидна до: 19/02/2015

19.02.14.05 ФРАНЦИЯ
Европейска платформа( управлявана от европейски клъстър базиран във Франция) предлага специфични познания и опит във връзка с регулациите във фармацевтични сектор и прилагането им по отношение на пробиотиците. Клъстърът търси партньори, които искат да имплементират нови технологии в сферата на пробиотичните изследвания и производството им или които искат да сключат договор за подизпълнение/договор за услуги.
Валидна до: 19/02/2015

19.02.14.06 УНГАРИЯ
Унгарска фирма специализирана в производството на лабораторни инструменти, домашно приготвено вино и продукти от стъкло търси посреднически услуги, като също така се интересува да стане подизпълнител.
Валидна до: 19/02/2015

19.02.14.07 ФРАНЦИЯ
Френска компания, производител на облекло за мъже, търси дистрибутори и представители в Европа. Нейната колекция включва якета, тениски, панталони и аксесоари.
Валидна до: 19/02/2015

19.02.14.08 ПОЛША
Полска компания специализирана в конфекция, търси дистрибутори и продавачи на едро.
Валидна до: 19/02/2015

19.02.14.09 ИТАЛИЯ
Италианска компания, производител на пластмасови материали, PVC / PP, джобове, канцеларски материали, химикалки, папки и биоразградими продукти за пакетиране на храна и предпазване на органолептичните й свойства, като кутии за бисквити, шоколади, кексове, торти, пакетиране за плодове и зеленчуци и подобни продукти, търси търговски посреднически услуги (представители и дистрибутори) за своите продукти. Фирмата е заинтересувана и от договор с чуждестранни партньори за реципрочно производство.
Валидна до: 19/02/2015

19.02.14.10 ПОЛША
Полска компания предлага посреднически услуги в строителния сектор, металургичния сектор и електрическата индустрия. Компанията е специализирана в услугите насочени към клиентска база за фирми партньори. Фирмата предлага партньорство на базата на посреднически услуги, т.е. тя би искала да стане дистрибутор/ представител на продуктите/услугите на друга компания и да промотира продуктите на своя партньор на местни пазари.
Валидна до: 19/02/2015

19.02.14.12 ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Фирма от Великобритания и инженерна компания в Африка са открили възможност за използването на слънчева светлина и заместването на употребата на керосин, газ и други горива за готвене. Компанията иска да разпространи на пазара фотосоларни печки за готвене и подобно оборудване и търси производители и доставчици, за да работят в партньорство, Компанията се интересува и от търговско споразумение с дистрибутори или други компании, който да произвеждат споменатите продукти на местния пазар с лиценз.
Валидна до: 19/02/2015

19.02.14.13 ФРАНЦИЯ
Френска компания, специализирана в производството на различни видове типове местни продукти, съобразени с местните традиции, търси вносители, дистрибутори и представители.
Валидна до: 19/02/2015

 

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Фирмите от хранителния сектор разполагат с 10 месеца, за да изпълнят Регламент 1169/2011 относно етикетирането на храните
Новите изисквания са към стопанските субекти в хранителната промишленост на всички етапи от хранителната верига Още
Обучителен семинар по проект „RECULTIVATUR“ за тур оператори, асоциации и организации от туристическия сектор
Целта е да се подпомогне изработването на привлекателни маршрути и туристически дестинации, вкл. за поклоннически туризъм Още
Новорегистрирани търговски представителства на чуждестранни лица
НОВИНИ ОТ РЕГИОНАЛНИ ПАЛАТИ
Търговско-промишлена палата - Враца изпълнява проект "Управление на качеството за устойчив туризъм”
Ще бъдат разработени маркетингови продукти и специализиран обучителен инструментариум в сферата на туризма Още
НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ
БАПИОТ: Изнасяме рекордно количество текстил
Експортът на облекла и текстил през миналата година е на стойност 1,8 млрд. евро Още
МЕЖДУНАРОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО
Най-големите възможности за включване на български компании на азербайджанския пазар са в строителството
Задълбочаването на икономическото сътрудничество - основен акцент на срещите на българския министър-председател с президента и с премиера на Азербайджан Още
НОВА НОРМАТИВНА УРЕДБА
Осем наредби са съгласувани с последните промени в осигурителното законодателство
От началото на тази година влязоха в сила изменения в Кодекса за социално осигуряване и Закона за бюджета на ДОО Още
ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
ЕС подготвя по-строги правила срещу прането на пари
Очаква се Европейският парламент да одобри текстовете на пленарното си заседание през март Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство от EEN
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Търговска мисия с двустранни срещи и посещение на международно специализирано изложение InCosmetics 2014
Хамбург, Германия, 31 март – 3 април 2014 Още