Назад

Оферти за бизнес партньорство


Дирекция „Международно сътрудничество“ при БТПП

тел.: 02/8117 421, факс: 02/ 987 32 09
e-mail: irelations@bcci.bg

28.04.22.01 BC УКРАЙНА
Украинска компания предлага сътрудничество на заинтересовани български фирми. Обединената група от украински компании са производители на промишлено оборудване и предлагат инженерни решения за минната и преработвателната промишленост. Компанията предлага проектиране, производство и доставка на съвременно минно оборудване и резервни части за него. Украинските фирми работят и в сферата на химическата промишленост и оборудването. Предлагат оборудване за преработване на отпадъци, центрофуги за филтрация и други. Към основното производство има и спомагателно промишлено производство – сепаратори, машини за раздробяване, както и набор от услуги, свързани с изпълнение на пълен производствен цикъл от производство до инсталация и поддръжка. Фирмата предлага проектна документация за внедряване на автоматизирани системи за управление на технологични процеси в коксохимически, въгледобивни, минни и металургични предприятия. Има е-mail, URL.

28.04.22.02 BC БЪЛГАРИЯ
Българска фирма дава под наем производствено-административна база. Фирма "АЙПЕТ" предлага за наемане производствено-административната база в Пловдив, находяща се на южната дъга на Околовръстния път на града. Имотът може да бъде използван за производствена дейност, логистична дейност и търговска дейност. Сградата функционално може да бъде разделена на две части, които представляват огледално изградени хале с офисна част, съответно източна и западна. Подробности и снимки относно местоположението, размери на помещенията, инфраструктура и т.н. са дадени в приложените презентации – на български и на английски език. Офертата е ориентирана както към български, така и към чуждестранни дружества.

За повече информация и оглед:
Илко Илиев
Моб.:+359 894 770 353, E-mail: ilievpost@abv.bg

Зорница Колева
Моб.: +359 895 756 305, Е-mail: aypet@abv.bg


28.04.22.03 BC УКРАЙНА
Украинска компания предлага бизнес сътрудничество на заинтересовани български фирми. Компанията е системен интегратор за автоматизация и индустриална роботика. Фирмата има дългогодишен опит в инсталирането на сложни роботизирани системи. Разполага със собствен център за изследвания и лаборатории, което позволява създаване на голям набор от прототипи. Има е-mail, URL.

 

28.04.22.04 BC ФРАНЦИЯ
Френска компания търси български доставчици. Фирмата има търговски обекти – магазини и супермаркети на територията на Франция и разширява своите доставчици. Компанията търси контакти с надеждни български производители на хранителни и нехранителни стоки, проявяващи интерес от реализация на стоките им във Франция. Има е-mail, URL.

 

28.04.22.05 BC ИТАЛИЯ
Италианска фирма за сладкарски изделия, паста и зърнени храни търси контакти със заинтересовани български вносители от бранша. Фирмата е производител на бисквити, крекери, кейкове и други. Предлага вегански продукти, зърнени закуски, мюсли, безглутенови продукти, 100 % органична италианска паста и други. Компанията желае да установи контакти с търговци на едро от България. Има е-mail, URL.

------------------
Пълният текст на желаната от Вас оферта и контактните данни на фирмата може да получите след   заплащане на 20 лв. с ДДС - в брой на касата на БТПП на адрес гр. София, ул. Искър 9, или с платежен   документ по IBAN: BG25 UNCR 7630 1000 3081 19 БУЛБАНК

                           За контакти: тел. (02) 8117 421, факс (02) 987 32 09, e-mail: irelations@bcci.bg