Брой 172 (429), 04-09-2013
Ежедневен бюлетин
ISSN 1314-5320

Валутни курсове

ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ

Оферти за бизнес партньорство от EEN


ENTERPRISE EUROPE NETWORK
e-mail: een@bcci.bg
тел.: (02) 981 10 99, 980 21 89
 

04.09.13.01 ФИНЛАНДИЯ
Финландски доставчик на решения за цифрова телевизия, търси дистрибутори за продуктите си (headends, цифрови модулатори, усилватели)  в държави, които са в процес на преминаване от аналогово към цифрово разпространение на телевизия.
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.02 ГЕРМАНИЯ
Немска фирма, специализирана в производството на радиатори и душ кабини търси търговски посредници – агенти, представители и  дистрибутори. Фирмата търгува с висококачествени продукти в отоплителния сегмент. Удобство и свежест: фирмата е сред водещите европейски производители на отоплителни технологии и душ кабини. Те предлагат модерна технология и перспективни дизайнерски решения за комфортен дом. Душ-култура с дизайн: метални облицовки и цветове са налични в широк спектър от душ кабини с ниво на качеството, което гарантира вярна служба и удовлетворение в целия ценови спектър. Отоплителна технология на най-високо ниво: топлината е техния свят повече от 40 години. Тяхната цялостна програма предлага правилното решение за всички изисквания за отопление.  Фирмата държи на комбинирането на иновация и дизайнерска компетентност.   
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.03 ОБЕДИНЕНО КРАЛСТВО
Фирма от Обединеното кралство, вносител и търговец на едро на модни бижута, чанти и аксесоари с британски дизайн, търси дистрибутори в Европа. Фирмата внася и продава на едро модни бижута, чанти и аксесоари. Понастоящем компанията има над 650 клиента, основно в Обединеното кралство, изнася за Република Ирландия и желае да увеличи износа си.
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.04 ФРАНЦИЯ
Нова френска органична козметична търговска марка произвежда широка гама от висококачествени продукти на конкурентни цени - гримове, почистващи продукти, продукти за грижа за лицето, грижа за тялото и грижа за косата грижи. Фирмата търси вносители – дистрибутори или търговци на дребно, за продажба на продуктите й в чужбина. Фирмата има добре развита дистрибуторска мрежа във Франция в аптеки, дрогерии, парфюмерии и други специализирани магазини на дребно, както и няколко основни ключови клиенти, Продуктите на компанията се продават и на няколко международни пазара.   
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.05 БЕЛГИЯ
Белгийска компания, специализирана в зелената енергия като доставчик и във фотоволтаични инсталации като разработчик, дистрибутор и интегратор, търси агенти и дситрибутори.  Компанията е позиционирана като доставчик на зелена електроенергия и разработчик, дистрибутор и интегратор на фотоволтаични инсталации (топлинни помпи, LED осветление, електрически велосипеди). Целевата аудитория включва частни клиенти, малки и средни фирми, индустриални компании, общности и международни организации. Фирмата търси партньори (агенти, дистрибутори) за дистрибуция на фотоволтаични инсталации.
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.06 АВСТРИЯ
МСП от Горна Австрия е разработило концепция на обувки за увеличаване на комфорта и намаляване налягането върху крака и ставите. Обувките са създадени като мини-детски батут и имитират ходене на естествен терен. Прототипите са тествани от независими изследователски центрове и в работна среда. Фирмата търси индустриални партньори за производство и продажба на обувките. Дава се патент.
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.07 ПОЛША
Полска компания предлага услуги по разработване на специализирани софтуерни и мобилни решения, IT помощ, TV платформи, сензорни екрани и интерактивни поздравителни картички. Компанията се интересува от установяване на дългосрочно сътрудничество с потенциални партньори под формата на подизпълнителски услуги и дългосрочен джойнт венчър.  Компанията създава подробна и използваема техническа документация за улесняване и помощ за прилагането на специализирания софтуер. Компанията предлага и IT помощ в областта на фирмения мениджмънт, обработка на съхраняваните данни, вътрешна комуникация и обслужване на клиенти. Компанията е специализирана и в създаването на софтуер за мобилни устройства.
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.08 ПОЛША
Фирма от Западна Полша, която работи в сектора на международния маркетинг, търси иновативни продукти от информационните и комуникационни технологии (ICT), за да ги продава на полския пазар.  Компанията иска да увеличи продуктовото си портфолио с интересни технологии и продукти от интернет маркетинг сектора. Фирмата се интересува и от продукти и технологии от интернет маркетинг сектора, в който има 5 години опит. Благодарение на опита си, компанията има добра дистрибуторска мрежа, която може да бъде използвана, Фирмата от Полша е надежден партньор и се интересува основно от дългосрочно сътрудничество.
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.09 ПОРТУГАЛИЯ
Португалска компания, специализирана в производство, освен всичко друго, на вино Мадейра, една реколта, поставки за бутилки, специални партиди, търси търговски посреднически услуги (агенти, вносители, дистрибутори).
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.10 ФРАНЦИЯ
Френска млекопреработвателна компания, специализирана в производството на десерти, желае да сключи договор за производство с индустриална фирма за бисквити. Френската компания, специализирана в млечни продукти, има силно присъствия на пазара на десерти (йогърт, сметанови десерти, крем брюле). Фирмата търси компания, която може да доставя бисквити (саварини) с фиксиран размер и тегло. Доставените продукти ще бъдат преработени в заводите им, за да се добавят млечни продукти. Опаковката на крайния продукт вече е разработена.
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.11 ПОЛША
Компанията от западната част на Полша, в производител на колела с почти две десетилетия опит. МСП търси дистрибутори, търговци на едро, магазини за търговия на дребно и други посреднически услуги. Благодарение на големия си опит фирмата е в състояние да създаде колело, което е с оптимално качество и цена. Компанията търси нови дистрибутори, търговци на едро, магазини за търговия на дребно и други посреднически услуги в Европа.  МСП предлага промоционални материали (банери, брошури, каталози) за нови партньори. Целевите клиенти на компанията са обикновените хора, които обръщат внимание на качеството, удобството на каране, най-вече такива, които се интересуват от почивка и туризъм. От сътрудничеството МСП би желало да получи по-широко признаване на бранда.
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.12 ХЪРВАТСКА
Хърватска компания, специализирана в производството на органични и природни продукти за грижа за кожата, търси търговски посреднически услуги (дистрибуция), както и предлага съвместно предприятие и подизпълнение на потенциални бизнес партньори. По отношение на дистрибуцията, компанията търси бизнес партньор, който може да й помогне да изнасят и дистрибутират висококачествените й продукти на съответните пазари. Компанията предлага подизпълнение и джойнт венчър на фирми, които биха искали да произвеждат подобни продукти – продукти за грижа за кожата.  Продуктите на компанията са на база натурални и органични съставки, символ на Адриатическата флора и са типични за Средиземноморския климат.
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.13 ГЕРМАНИЯ
Немски консултант в областта на  SPA- & wellness иска да получи нови проекти в областта на консултирането, квалификацията на персонал, управлението на качеството на балнео съоръжения, развитие на туризма за здраве и управлението на човешките ресурси. Компанията предлага консултации в областта на SPA- и медицинско балнеолечение, квалификация/обучение на персонала, управление качеството на балнео съоръжения, разработване на регионален и дестинации на туризъм за здраве и управление на човешките ресурси, Услугите й са насочени към компании от  здравния, уелнес, козметичен и спортен сектор.  
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.14 РУМЪНИЯ
Създаден през 2007 г., екипът на румънска фирма от инженери и дърводелци е придобил голям опит в областта. Следователно румънската компания е специализирана в проектирането на дървени къщи и инженерни планове на базата на Еврокод 5, представяне на структурните елементи елемент по елемент, производствени скици, списъци и отчети, оптимизация и монтаж. Компанията работи с професионален софтуер в областта на дърводелството, който опростява работата с цел изпълнение на силно детайлизирани проекти, има професионални инструменти, необходими за сглобяване на  сглобяемите стени / конструкции. Румънската компания се интересува от намирането на партньори от ЕС за установяване на джойнт венчър и предлага услугите си по подизпълнителски договори за проектиране на дървени къщи, инженерни планове, производство на конструкции и монтаж.
Валидна до: 04/09/2014

04.09.13.15 ПОЛША
Полско МСП от региона на Долна Силезия  търси нови търговски марки еко козметика за дистрибуция в Полша. Компанията желае да стане агент /дистрибутор или представител на фирми, заинтересовани от навлизане на полския пазар на натурална / екологична козметика или съставки. Опция е и франчайзинг.
Валидна до: 04/09/2014

 

НОВИНИ ОТ БТПП
Устойчивата енергийна политика – във фокуса на вниманието на Европейския икономически и социален комитет
Зам.-председателят на БТПП участва в изготвяне на становищa относно технологиите за улавяне и съхранение на CO2 и координирани европейски действия за превенция и борба с енергийната бедност Още
Новорегистрирaни търговски представителства на чуждестранни лица
НОВИНИ ОТ БРАНШОВИ ОРГАНИЗАЦИИ
Българска асоциация по рециклиране: Повечето автоморги и автосервизи у нас не отговарят на никакви екоизисквания
Масова практика e автоморгите у нас да нямат разрешение за разкомплектоване на излезли от употреба автомобили Още
ОФЕРТИ/ТЪРГОВЕ/КОНКУРСИ
Оферти за бизнес партньорство от EEN
ИКОНОМИКА - АНАЛИЗИ, ПРОГНОЗИ
НСИ: Производителността на труда спада през второто тримесечие
Производителността на труда е най-висока в индустриалния сектор Още
България подобрява позициите за конкурентоспособността, според доклад на Световния икономически форум
През настоящата година страната ни изпреварва няколко държави членки на ЕС - Кипър, Словения, Унгария, Румъния, Словакия и Гърция Още
БЪЛГАРИЯ И ЕС
Икономическият и социален съвет организира публично обсъждане на Споразумението за партньорство на България за следващия програмен период
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Търговска мисия в Турция
Участие в Международната среща на МСП, която ще се проведе паралелно с изложението TÜMEXPO Още