Назад

Покана за Българо-китайски форум за онлайн търговия


БТПП ще бъде домакин на хибридно събитие, организирано от Българо-китайската търговско-промишлена палата - Българо-китайски форум за онлайн търговия, който ще се състои на 26 септември 2023 г. от 10.00 ч. – присъствено в сградата на БТПП и онлайн в zoom.

Целта на събитието да представи възможности за разширяване на търговията между компании от двете страни под формата на онлайн сътрудничество. Ще бъдат разяснени преимуществата за правене на бизнес в гр. Нинбо и свободната му зона.

Българо-китайската търговско-промишлена палата ще представи проект за ангажиране на български производители и търговци в онлайн търговия с Китай.

Предварителна програма:

10:00 - Откриване

10:05 - Приветствие от Китайско посолство

10:10 - Приветствие от Министерство на икономиката и индустрията

10:20 - Представяне на Българо-китайските отношения, статистически данни за онлайн търговията и възможностите за българските МСП

10:30 - Представяне на гр. Нинбо и възможностите на свободната зона, включване от Китай

10:45 - Представяне на проекта за ангажиране на български производители и търговци в онлайн търговия с Китай   от  Данаил Искров

11:00 - Представяне на китайските партньори, ангажирани с реалните продажби.

Линк за виртуално участие: ТУК

Работен език на форума - английски. Участието е безплатно. За контакти и потвърждение: e-mail: Lndinev@yahoo.com или office@bccci.net, тел.: 0885056582.