Назад

Семинар „PROдавайте като PRO: Среща на бизнеса в Пловдив . Добри практики за по-интелигентни продажби със Salesforce“, 30.09.2021 г.

Търговско-промишлена камара - Пловдив информира за семинар „PROдавайте като PRO: Среща на бизнеса в Пловдив - 30.09.2021 г. Добри практики за по-интелигентни продажби със Salesforce“, който ще се проведе на 30.09.2021 г. от 15:00 ч. в град Пловдив,  /мястото на провеждане предстои да бъде потвърдено, съобразно епидемиологична обстановка/.

За кого е подходящо събитието?

Събитието е насочено към търговски и промишлени предприятия, които искат да оптимизират търговските си процеси и да постигнат повече продажби. Семинарът е подходящ за управители, собственици, изпълнителни, търговски и финансови директори на предприятия от Пловдив и региона.   

Научете как можете да обедините всички потоци от данни в една интелигентна платформа за автоматизация на продажбите, управление на веригата на доставките и производството със Scalefocus и Salesforce. 

Теми на семинара:

• Какво е  Salesforce и защо е важно за управлението на компанията? 

• Salesforce CRM демонстрации 

• Как се внедрява CRM – споделен опит и добри бизнес практики  

• Управление на търговския процес и екип – тенденции, добри практики и бизнес ползи.    

Scalefocus е една от най-големите български IT компании, която предлага и корпоративни решения за оптимизация и управление на бизнес процесите. Една от първите софтуерни компании, които стъпват в Пловдив през ноември 2014-а г. Притежава богат опит в сферата на дигиталните трансформации, електронното управление и внедряването на софтуерни системи.  

Salesforce e водещата в света CRM система за управление на отношенията с клиенти, която помага на различни индустриални бизнеси да бъдат по-ефективни, по-бързи и по-добри от конкурентите си.  

Можете да се запишете за събитието  тук.

Участието е безплатно, но се изисква регистрация.

За контакт и повече информация: Търговско-промишлена камара – Пловдив, тел.: 032 908 999, Е-mail: office@pcci.bg

*Поради усложнената епидемиологична обстановка, Scalefocus и Търговско-промишлена камара – Пловдив си запазват правото да променят финалната локация на събитието или да го проведат под формата на онлайн-семинар, ако условията не позволяват събирането на хора на обществени места. Финалната локация ще бъде потвърдена в поканата Ви.