Назад

Онлайн среща по проект „Креативни решения за иновации“


Търговско-промишлена палата - Враца проведе първата онлайн предварителна среща със заинтересованите страни по проект CCIS – Creative Call for Innovative Solutions“ („Креативни решения за иновации“), финансиран от инициативата EU4Business на Европейския съюз и управлявана от EUROCHAMBRES.

Партньори по проекта са Търговско-промишлена палата - Враца (водещ партньор) и Организация за развитие на сектора на малките и средни предприятия, Кишинев, Молдова. Продължителност на проекта: 10 месеца.

В срещата взеха участие представители на много организации в подкрепа на бизнеса от България и Молдова, като търговско-промишлени палати, агенции за регионално и икономическо развитие, мрежи в подкрепа на бизнеса, както и различни НПО, също в подкрепа на бизнеса.

Фокусът беше насочен към организации, които работят основно с компании в сферата на креативните индустрии.

По време на срещата заинтересованите страни представиха своята дейност, как и по какъв начин предоставят подкрепа на фирмите в сферата на креативните индустрии, какво очакват от проекта и какво трябва да се промени, допълни и надгради като дейности и финансиране за фирмите в този сектор.

За допълнителна информация по проекта и пресконференцията: Светлана Борисова, ТПП-Враца, тел.: 092 660273 или e-mail: cci-vr@cci-vratsa.org