Назад

20 московски компании ще участват в В2В срещи със заинтересовани български фирми


Българо-руската търговско-промишлена палата информира, че в периода 9-12 ноември 2021 г. Московският експортен център планира провеждането на бизнес мисия между московски компании и техни български партньори. Мероприятието ще се проведе в онлайн формат. Линк за участие ще Ви бъде изпратен допълнително на заявилите участие.

Основната цел на мероприятието е установяването  и развитието  на делови отношения между московските компании и представителите на българския бизнес. Участие ще вземат 20 московски компании, работещи в областта на строителството, информационните технологии, производството на машини и оборудване, стоки с широк спектър на потребление, мебели и текстил.

Списък на московските компании, които ще вземат участие в бизнес мероприятието с подробна информация за всяка от тях ТУК . Планирано е то да се открие на 9 ноември 2021 г. /вторник/ от 10.00 часа, като същия ден се планира представянето на всяка една руска компания в рамките на 3-4 минути. На 10, 11 и 12 ноември са В2В срещите между московските компании и заинтересованите фирми от българска страна.

Работен език – български. Осигурен е превод.

Заявяване на интерес в най-кратки срокове на и-мейл: office@brcci.net или телефонен номер: 088 738 79 20.