Назад

Удължен срок - 31 януари, за Годишни награди за отговорен бизнес 2022


Поради повишения интерес в последните дни Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) удължава срока за кандидатстване в ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2022 – първият и най-престижен конкурс за корпоративна социална отговорност, устойчиво развитие и многообразие!  

Номинации се приемат до 31 януари включително. 20-ото издание на авторитетното състезание с мото „Дай добър пример!“ отново ще отличи компании с мисия и техните вдъхновяващи инициативи в полза на хората, обществото и природата, осъществени през 2022 г.

Конкурсът ви дава неповторим шанс да споделите своите успешни КСО кампании, да получите признание за устойчивите си практики и да утвърдите репутацията си на желан работодател в седем категории. Не пропускайте най-новата – „Многообразие на работното място“, която ще открои шампионите в равенството и приобщаването за трета поредна година.

В Наградите могат да участват всички бизнеси, независимо от големина, сектор и членство в нашата организация. Кандидатстването е безплатно и може да бъде направено и от вашите партньори от неправителствения сектор, комуникационна агенция или агенция за подбор. Препоръчваме ви да разгледате категориите, регламента и най-често задаваните въпроси преди да пристъпите към попълване на онлайн формуляра.  

КАНДИДАТСТВАЙТЕ СЕГА!

Екипът на БФБЛ е на линия за съдействие на office@bblf.bg и 02986 5202.