Назад

Виртуално обучение относно основни насоки за работа с електронната платформа Access2Markets


Генерална дирекция „Търговия“ на Европейската комисия организира поредното виртуално обучение (семинар) относно основни насоки за работа с електронната платформа Access2Markets (https://trade.ec.europa.eu/access-to-markets/en/home).

Обучението ще се проведе на  26 септември 2023 г. (вторник) от 11:00 до 13:00 часа българско време онлайн на английски език (без превод на български).

Семинарът ще включва обяснение на платформата Access2Markets с обучение на живо как да използвате нейните различни секции за импорт и експорт, как да получите достъп до списъка с идентифицирани търговски бариери, общ преглед как да се свържете с Единната входна точка (Single Entry Point) за търговски бариери, търговски статистики, инструмент ROSA за самооценка на правилата за произход, My Trade Assistant за доставки, MyTradeAssistant за услуги и инвестиции, инструментите за търговска защита (TDI), бюро за помощ на МСП и сесия въпроси и отговори на живо.

За участие в обучителния семинар следва да се регистрирате на следния линк: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/A2MSeminarSeptember2023 Линкът за регистрация ще бъде отворен до 25 септември 2023 г. (понеделник) до 13:00 ч. българско време.

Информация за обучението може да намерите на: Event detail | Access2Markets (europa.eu)