Назад

Връчиха наградите на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация


Снимка: БХРА

За 27-ма година Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) връчи годишни награди за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество.

Отличените са в няколко категории, сред които хотели, ресторанти, мениджъри, атракции, организатори на събития, фирми и мероприятия. На събитието присъстваха представители на държавната администрация, на общини, туристически организации, водещи мениджъри и собственици в туризма, членове на асоциацията от страната.

Юбилейна награда беше връчена на Веселин Налбантов, заместник-председател на УС на БХРА. Той получи грамота „За изключителен принос към българския туризъм и по случай 70-годишния му юбилей”.

Грамота беше връчена и на проф. д-р Румен Драганов, директор на Института за анализи и прогнози на информационната среда в туризма. Тя е „За изключителен принос към българския туризъм и по случай 70-годишния му юбилей”

А Националното сдружение на общините в Република България получи грамота „За дългогодишно партньорство и по случай 25-годишния им юбилей”. 

Информация за всички наградени ТУК