Назад

Изложението БАТА АГРО 2022 се открива на 16 май на летището в Стара Загора


Официалното откриване на Четиринадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО 2022 е на 16 май, 11 часа на летището в Стара Загора. Ще продължи до 20 май.

БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника, продукти и услуги за селското стопанство и се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника. Изложението се провежда от 2010 г., като през годините то спечели доверието на хилядите земеделски производители с добра организация, разнообразие на представените експонати и лоялни търговци.

14-ото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО ще представи традиционно най-новото от агротехниката и технологичните иновации. Участници са представителите на най-големите световни брандове за земеделска техника, търговци на семена, торове и препарати за растителна защита, широк кръг от фирми за продукти и услуги за земеделието, включително резервни части, сервизни дейности, финансови институции, консултантски компании, автомобилни компании и други.

Към момента участие са заявили над 161 фирми на площ от 34 850 кв.м.